Iubesc toate animalele. Cel mai mult imi plac pisicile. Am doua pisici pe care le alint toata ziua.
Imi plac papagalii si hamsterii.Am o simpatie si o apreciere deosebita pentru aceste animalute dragute.Dar si celelate imi plac...
Iubesc foarte mult cainii, am un pichinez, micut, dragalas, jucaus, dar este atent si ne anunta daca avem musafiri. Iubesc animalele ele ne fac viata mai frumoasa.
Eu iubesc animalele in mod general, am avut de-a lungul timpului papagali - perusi, caine (Max-Setter Irlandez si Otty - metis intre lup si maidanez) si pisica. In momentul de fata unde locuiesc nu am nici un animal deoarece fetita mea este prea mica, dar acasa la ai mei a ramasa motanelul meu scump, Mishu (bilmanez seal point).
Iubesc animlele, in special cateii-am 3. Daca as putea le-as oferi tuturor cainilor de pe strazi un adapost.
Mereu am vrut sa devin doctor veterinar, ramane de vazut cum evolueaza lucrurile...
Tie iti plac?
Iubesc toooate animalele Caini, pisici, pasari, pesti, reptile...
Am si eu o pisica. Daca as locui la casa as vrea si doi caini
Cainii mei preferati sunt husky si labrador. Mi'as dori si eu dar nu ma lasa mama god.
Cainii:X, am 3 caini. Am un labradorn un sorecar si un pichinez:X. Si mai imi plac si pisicile, dar din pacate nu am niciuna
Cel mai mult imi plac pisicile, fiindca sunt atat de dragute, pufoase si alintate...imi place felul lor de a fi, imi place ca se cuibaresc in bratele stapanului si adoarme acolo:X Totul imi place la ele, inclusiv mieunatul lor:*
Am un Doberman, dar vreau sa-mi cumpar si un JackRussel terrier, iubesc catzelusi...:X
Catelusii:X Pur si simplu ii adoooorrr:X
Si imi plac si ratonii. dar fiindca sunt purtatori de boli nu am unul
Pai.imi plac toate animalele in fine, cu mici exceptii...momentan am 2 caini, 2 pisici si 2 papagali (nimfe care sunt in perioada de imperechere) mai am o surioara deci cate unul pentru fiecare :X:X cu ocazia aceasta le multumesc parintilor mei ca imi permit sa am atatea animalutsse care imi fac viatssa frumu :X:X
Da, îmi plac foarte mult animăluţele, mai ales câinii, însă deoarece necesită multă atenţie şi îngrijire, şi părinţii nu prea îi agreează nu pot să ţin unul însă... am un motănel, şi cred că este sufiicient. Uneori poţi să ţi mai mult la un animal decât la o personă. Iubesc mult animalele decând sunt mică. Dar tu?
Mult succes, şi zi de zi să ai o zi bună
anonim_4396 întreabă: