| GoSsip GiRl a întrebat:

Ce animale va place cel mai mult?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Animalele care nu stie sa scrie.

30 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Cel mai mult imi plac veveritele si iepurasii. Am si avut iepurasi si sunt foarte dragalasi. Tin minte ce scumpi erau cand ma ciupeau de degete cand le dadeam de mancare.

| Victoria a răspuns:

Cainii sunt preferatii mei, in special cei micuti; am avut timp de o saptamana un bischon, dar a trebuit sa i-l inapoiez proprietarului anterior pentru ca mama nu il accepta in casa sad Sunt extrem de trista din cauza asta, ma atasasem enorm de animalutul meu, iar acum imi lipseste, nu ma mai intampina nimeni cand intru in casa, nu mai vine si doarme la picioarele mele, nu-mi mai fura sosetele si hainele, nu il mai pot mangaia, ma doare foarte mult sad Tocmai de ziua mea si-a gasit sa-mi ia cainele. Cu atat mai putin voi fi fericita acum, mai ales de sarbatori crying

| Bacemi a răspuns:

@furni, poate s-a grabit si nu a mai putut corecta. Nu trebuie sa fii rautacioasa. O seara placuta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vanghelie, Guta, incearca sa nu mai vorbesti cu ele ca te pot afecta.

| ralucaralu a răspuns:

Pai.imi plac iepurasii...chiar am 2, cateii si pisicile, in general toate animalele.

| alexxaz a răspuns:

Pisicutele, pentru ca sunt pufoase, frumoase, se dau pe langa tine si te baga in seama cand esti suparat. Acum nu am nici un animal de casa dar tare as vrea o pisicuta, si nu de aia de rasa cu ochi albastrii pentru ca ele sunt reci, nu dorm cu tine in pat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Toate animalele. Pisicuțe și căței!
Pa, pa.

| di@n@ a răspuns:

Mie imi plac cateii si caii.

| lololololol a răspuns:

Daca ai ajuns sa nu stii a conjuga un verb iti propun piesa: http://www.youtube.com/watch?v=FikQ8cAGMdo

| LaMisto a răspuns:

Oameniibig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca si lui Bacemi, imi plac la nebunie veveritele, da' fara blana devil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iepurasii, am crescut multi pana acum, si cainii si pisicutele mici!

| pysyuctzza a răspuns:

Mie una imi plac ff mult Dobermani Jack Russel Terrier Labrador si ador tigri

| Brigitta a răspuns:

Cam toate happy Felinele, cainii, suricatele, pestii...

| faranume a răspuns:

Imi [[[plac]]]leii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bacemi, testam daca s-a grabit sau nu? Wanna bet? Nu-s rautaciosa, sunt satula.

| crisS a răspuns:

Catelusi love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi, perntu mine nu prea conteză, sunt o iubitoare de animale mai ales de pisici, am un motănel pe nume Tomi, şi aş putea spune că iubesc foarte mult animalele de orice fel.
Mult succes happy

| Andra_5221 a răspuns:

Alea care este ele mici...papagalele(sau astea este pasari?). Imi place cainii cel mai mult care este.

| Bacemi a răspuns:

@furni, crede-ma ca si pe mine ma deranjeaza astfel de exprimari pentru ca am ajuns sa consideram ca daca vorbim corect romaneste vorbim stalcit. Dar asta nu e un motiv pentru ironii. Oricine poate gresi cateodata. Nu vreau sa pariez pentru ca este un pariu fara sens. Importanta este intrebarea aici si cum putem noi sa ii spunem un raspuns frumos si politicos si nu ironii. O seara placuta si sa fii iubita!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ne "place" acele animale care "este" agramate.

| Sabrine a răspuns:

"ce animale va plac cel mai mult?" poate vroiai sa zicilaughing
e grea romana astabatting eyelashes

| nellyneliana a răspuns:

Cainii cei se talie mare...big grin

| alecs871 a răspuns:

Imi place puiul cel mai mult si foarte putin vita, porcul si pestele.

| iri a răspuns:

In primul rand imi plac cainii, apoi ursii, vulpile, veveritele si cimpanzeii.

| GoSsip GiRl explică:

Daca nu stiati eu sunt in Canada de 12 ani si merg in Romania decat 2 luni pe an asa ca mai bine tacetiwinking

| Aurelia a răspuns:

Nu ma pot decide asa de usor, fiindca iubesc toate animalele foarte mult. Dar ma limitez la pisici si caini, mi se par cele mai dragute animale: pisicile - le ador pe cele alintate, pufoase, care sta pe la picioarele tale si te mangaie:X
Iar cainii- imi plac mai multe rase, si cei mai micuti si flocosi(animale de companie), dar si cei mai maricei(nici prea mari), care apara pe om - animale de paza. La caini imi place faptul ca modul in care se poarta are o semnificatie, si am citit pe un site multe lucruri interesante despre semnificatia comportamentului cainilor.
Dar mai sunt si multe alte animale care imi plac mult, printre care si porumbeii, ei sunt foarte reprezentativi. De asemenea, iepurasii, puii de gaina... dar in orice caz, nu urasc niciun animal, toate isi au rostul pe lume!

| andrey75 a răspuns:

Tigrii

| Denisa a răspuns:

Pisicile:X de preferinta negre:X

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare