Eo am un terrier alb si un peace puppy , ador sa ma joc cu ei, ziua lor e in 6 august si in 11 noiembrie :X si numale meu de utilizator webkinz este mamarutzza :*
Si tu aia care comenteaza, nu te-o intrebat nimeni daca e un joc de copii mici si daca ti-a placut ori raspunzi la intrebare ori meri si te arunci de pe bloc, nu merita sa te bagi in seama daca nici macar nu sti cum ii ioi lumea astaaaa!
Mai mamarutzza e problema ta daca joci si iti place, asta e. vre`o problema ca nu ne place si noua si am raspuns la intrebare? In loc sa cititi carti, voi dati lectii
N-am treba cu tine Dede ai zis numa ca nu folosesti nu te-ai apucat sa critici intrebarea... practic ai raspuns la ea mai mult sau mai putin !
N-am zis ca nu-i mai distractiv cu animale adevarate, ii si clar ca is mai dulci in realitate da ii un joc in care te invata sa ai grija de ele si de banii lor !
Da am 7 animale webkinz si e tare distractiv, daca ai bani bineinteles u ai cont webkinz?
Ei si? ne jucam pe acest site. daca ne place sau nu e treaba noastra.Eu am 3 animalute, un husky webkinz (Benny, 2 decembrie), un buldog(Cerry, 28 iulie) si o vulpita polara (SuZy, 12 februarie) iar contul meu de utilizator e mariapisoias10... te pup si ne vedem noi pe lume
Webkinz e un joc de copii mici. nu mi-a placut si nu o sa-mi placa acest joc, pentru ca e o prostie. trebuie sa stai 24/24 online ca sa dai de mancare la un animal ce nu exista! traieste realitatea
Acum exista si site-ul Oficial Webkinz Romania, poti intreba si castiga Coduri acolo: www.WebkinzRomania.ro :)
Hmm
e o prostie webkinz dupa parerea mea...
mai bine va luati animale adevarate copilashilor
e mai distractiv asa sa stiti
Am 12(nu e ordinea exacta):
1.Signature Gazelle(Annabella)
2.Lil'kinz Yorkie(Sasha)
3.Chihuahua(Chilly)
4.White Terrier-Pufilina
5.Sapphire Pegasus-Blossom
6.Lil'king Golden Retriever-Crysy
7.Red squirrel-Zuzu
8.Pom Pom Kitty-Bella
9. Dazzle Dachshund(ceva de genu)-Belle
10. Rabbit-Iepurila
11.Holland Lop Bunny-Buster
12. Zumbuddy Zeta-Fifi
Da, imi place sa ma joc cu ele.
Buna.Eu am:un calut pinto(sebastian), un calut golden pegasus(siena), un leu webkinz singature lion(leo)si o pasare lil'kinz oriole(fifi). Numele meu de utilizator este antuanela.Sunt membru delux pe trei luni.bye!