Eo am un terrier alb si un peace puppy , ador sa ma joc cu ei, ziua lor e in 6 august si in 11 noiembrie :X si numale meu de utilizator webkinz este mamarutzza :*
Si tu aia care comenteaza, nu te-o intrebat nimeni daca e un joc de copii mici si daca ti-a placut ori raspunzi la intrebare ori meri si te arunci de pe bloc, nu merita sa te bagi in seama daca nici macar nu sti cum ii ioi lumea astaaaa!
Sunt tot eu antuanela.Mi-imi mai luat si niste pantaloni un leu lil'kinz lion(felix),o broasca lil'kinz tree frog(zora), o elefantica lil'kinz elephant(angel), un kinz klips dalmatian(pichi) si un zummbady pacalici(zann) si sunt din nou membru.
Eu am un Blueberry Cheeky Dog imi place mult sa ma joc cu el atat in realitate in cat si in Webkinz World! Ziua lui de nastere este 2 noiembrie.Se numeste Nasut ca are un nas cam mare dupa parerea mea.Si numele de utilizator nu pot sal dau sorry!
Si eu am 2 animalute webkinz:un husky pe nume Roky si un iepuras pe nume Tyna ...intentionez sa imi cumpar un yorky saptamana asta dar nu stiu ce nume sa ii dau...imi dati vreo sugestie va rog! Apropo era sa uit numele meu de utilizator este: Didahusky