Toate anotimpurile sunt frumoase in felul lor, dar cel mai mult imi place primavara...si vara.
Categoric VARA!
Vara e cel mai frumos anotimp(dupa parerea mea).
Nu e scoala, e vacanta, dormi pana tarziu dimineata.
Te distrezi cu prietenii pe afara.
Mergi in vacanta.
Te imbraci numai in haine subtiri, vaporoase(rochite, tricouri, sandale etc). Nu trebuie sa te imbraci cu vreo 3 bluze de lana cand iesi afara LOL.
Cand mergi cu masina undeva nu tie frica ca o sa ramai inzapezit pe undeva si va trebui sa dormi in masina.
Poti sa stai in gradina la soare sa te relaxezi.
Daca ii vara ne bronzam.
Gata cred ca ti-am dat destule motive de ce iubesc eu vara.
Acum e iarna, eu numar zilele pana va fi vara LOL
Vara, dar iubesc iarna :X.Nu-mi place, in schimb, deloc toamna, ma face sa fiu melancolica ca si vremea de afara.Plus ca nu prea pot iesi sa ma plimb
Clar VARA! ca este vacanta te culci cand vrei dormi pana cand vrei mergi la mare etc! dar clar VARA!
Primăvara deoarece sentimentul pe care îl am în momentul în care văd primul ghiocel, dupa o iarnă grea, este de nedescris. Dar, fiecare anotimp are avantajele sale: vara- vacanţa cea mare aşteptată de toţi copiii, călătorii, mare/munte; toamna- fructe, fructe şi iar fructe; iarna- Crăciunul, săniuţe-pâârtieee, cozonaci şi sentimentul dragostei.
Sărbători fericite!
Imi place la nebunie iarna, dar cand ninge ...la fel de mult imi place si vara. URASC toamna !
Lena19 întreabă: