| Official a întrebat:

Ce anume va place la un film?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu fie prea monotone, ori ce gen ar fi, adica sa iti mentina treaza curiozitatea.

11 răspunsuri:
| maryana5 a răspuns:

big grin partea culminanta love struck si sfarsitul...mereu happy-end day dreaming
xoxo, mary peace sign

| pababiba a răspuns:

Depinde de film, in primul rand cine joaca in el, daca se ridica la nivelul asteptarii, cum e realizat filmul, daca se vad defectele de productie, firul povestii si tot asa sunt endless lucrurile ce imi plac la un film

| SweetCandy a răspuns:

Regia...happy
felul in care joaca actorii si decorul... e foarte importanathappy

| dragosh a răspuns:

Suspansulwinking

nony
| nony a răspuns:

Felul intrerpretari actorilor.Nu conteaza scenariul filmului, daca exista cel putin 2 actori buni.filmul capata alt contur.

| DoomNEzeu a răspuns:

Sa te simti bine cand il vizionezi..si sa fie de comedie...nu horror :-&

| Brigitta a răspuns:

Actorii sa interpreteze f bine; daca are efecte speciale si alea sa fie f bine lucrate.
Si un final happy big grin Asa imi place mie happy

| danutza a răspuns:

Sfarsituhee hee
daca imi place il urmaresc pana la final daca no nooo tongue

daniela
| daniela a răspuns:

La varsta mea am renuntat la SF-uri si am trecuta la comedii negre sau romantice depinde se situatie

| JackieSue a răspuns:

replicile credhee hee

| lorelei a răspuns:

Pentru mine filmele se impart in doua categorii: care merita vazute inca odata, si inca o data si cele din cauza carora tocmai ai pierdut o ora din viata ta. eu am un obicei mostenit de la tata si anume imi place sa ma uit la un film cap-coada; se intampla foarte rar sa renunt la un film, asta inseamna ca e chiar super nasol. asa ca ma uit la un film care ma prinde prin poveste, actori, imagine, efecte.

Întrebări similare