@mmary ugg uri in niciun caz! Cizmee lungi pana la genunchi sau peste sunt cele mai apreciate
Pai niste blugi stramti o bluza mulata neagra sau alba si niste cizmulita finute cu blanita daca ai! funda? a da machiaj discret! funda?
si succes la agatat
Depinde foarte mult de coloarea blanitei, daca e un maro rosiatic ar merge o camasuta mov sau crem
Depinde cum ai tu vesta. Ar putea merge cu o maleta pe dedesubt si o pereche de blugi stramti.
Pai ar merge niste ugg-uri, o pereche de blugi skinny, o bluzita mai lunga chiar foarte bine ar merge si una din lanita foarte subtire.cred ca stii despre ce vorbesc se gasesc foarte des prin magazine vesta. o esarfa daca vrei si o gentuta vor creea o tinuta impecabila! multa bafta!:*
Depinde de culoarea blanitei, dar cred ca o camasuta crem sau mov ar merge foarte bine
Depinde de culoarea blanitei, dar cred ca o camasuta crem sau mov ar merge foarte bine.
O pereche de blugi de oricare bagati intr-o pereche de cizme de astea http://www.acasatv.ro/......caini.html cu o bluza pe care o ai prin dulap si parul drept
sweetgirlforyou întreabă: