| anuscutza a întrebat:

Ce ar putea face doua fete de 10 ani singure acasa?

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sa se uite la televizor sau sa se joace. Dar ele poate se gandesc sa faca prostii (daca as fi parinte le-as lasa sub supravegherea unei persoane adulte).

| filipm2001 a răspuns:

Sa citeasca fiecare cate o carte, si la urma sa faca schimb
winking

| Hiroko a răspuns:

Buna:*
pai puteti sa ascultati muzica, sa dansati big grin, sa va jucati carti, sa va uitati la un film...

| unCalutz a răspuns:

Sa se uite la un film Horrorwinking

| stangaionut a răspuns:

Sar **** laughing

| crissx_7752 a răspuns:

MuUlthe. ex. sa dea foc la casSa. ( gluma). sa dea o petrecere marffa ( eu asa am facut. ). sa se uite la filme de groaza. sa se rujeze una pe alta la ochi; p. FOARTE multe. PusSy love struck

| MarianaMadu a răspuns:

Pot sa se uite la un film bun,sa sune multi prieteni si sa faca conferinta,sa incerce sa faca o prajitura de prin cartile de bucate si sa se distreze in bucatarie, sa inventeze diferite jocuri,sa faca teste(sunt distractive si puteti sa le gasiti pe net), sa va amintiti momente amuzante si sa le povestiti, sa va faceti poze una alteia.

Sper ca te-am ajutat happy

| Quest a răspuns:

S-ar putea uita la un film de groaza!
E o idee super. Astfel nu se vor plictisi (e chiar amuzant).

| Elly55 a răspuns:

Pai.si eu am 10 ani si acum sunt singura acasa numai ca sunt doar singura...pai.ati putea sa va jucati pe calculator,sa va jucati cu papusile,sa cititi,sa va uitati la desene animate,sa ziceti glume sau bancuri, sa dansati dupa o melodie preferata, sa ascultati muzica.cam atat. sper sa te ajute.(eu nu cer funda daca ti se pare folositor raspunsul meu.atunci cred ca as merita o fundita:*)bye si o zi buna...

| dezi a răspuns:

Sa faca un test"al prietenilor", sa cititi reviste etc