| Ancutsss a întrebat:

Ce ar trebui sa faca o fata in timpul sau liber? Ce pareri aveti?:d. Cea mai tare idee are funda.:*

6 răspunsuri:
| AnotherCatWoman a răspuns:

Poti sa te apuci de o activitate extrascolara, sa practici un sport sau sa te inscrii intr-un club. Acum conteaza si ce iti place sa faci: dans, sa pictezi, sa canti, scrima, actorie, teatru de papusi etc. Ai foarte multe variante de unde sa alegi. sau ai putea sa faci meditatii la o limba straina, ca, spre exemplu, japoneza sau portugheza.
Daca niciuna dintre aceste activitati nu iti surade, ai putea sa faci voluntariat. O mana de ajutor este oricand binevenita!

| YumiSukinanda a răspuns:

Sex

Răspuns utilizator avertizat
| dydy21 a răspuns:

Poti sa mergi la un film, sau la teatru...

| Raluka111 a răspuns:

Eu sunt fata si am 16 ani si eu in timpul liber ies in oras cu fetele la un suc merg la cumparaturi merg in cluburi si sa nu uitam invatlaughing
Daca ai incercat toate astea si te'ai plictisit nu stiu du-te la concerte fa-ti de caplaughing

| razvan19me a răspuns:

Pai an timpul liber nj depinde de ani persoanei cred ieu pai cea ce ai place nj,,an parc cu rolele,, sau cu iubitu plimbari,,sau la cina sau jucanduse,,sau la pc desi nu-i bine exagerat la pc,, sau cu amicele barfind sau nj ce chesti mai fac fetele,, sunt multe care le poti face an timpul liber poti munci sau chiar si anvata daca esti genu happy