| sweetmih a întrebat:

Ce ar trebui sa invat:spaniola, germana, italiana, franceza sau greaca? Dar raspuns sigur

15 răspunsuri:
| Holocaust a răspuns:

Germana,iar apoi franceza.
Greaca n-are rost s-o înveţi,mai ales că în ziua de azi,să trăieşti în Grecia e sinucidere curată la câte datorii are(exagerez), iar spaniola şi italiana, meh, nu te ajută aşa mult, şi sunt şi uşoare.

| CautNume a răspuns:

Franceza

| BughY a răspuns:

Franceza

| ReadAllAboutMe a răspuns:

Franceza. greaca nu e chiar potrivita:p

| Safire17 a răspuns:

Dupa parerea mea germana si franceza. Sunt cele mai folosite limbi, mai ales ca in Romania sunt multe firme germane, asa ca germana e cel mai bine sa inveti, apoi spaniola si franceza. Restul zic eu ca nu sunt necesare.

| Tynnna a răspuns:

Franceza e limba internationala nr. 2 (dupa engleza), dar nu prea o vad prea utilizata si e si urata pe deasupra, parerea mea tongue Ti-as recomanda germana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avand in vedere situatia de la noi din tara eu as invata ungureste si tiganeste!

| AndreeaBz a răspuns:

Eu zic ca te-ar ajuta mai mult franceza si italiana.
Spun sa le inveti pe amandoua ca italiana e foarte simplahappy. Deci ai avea doar franceza

| CausingCatastrophy a răspuns:

Germana,dupa parerea mea este printre tarile care o duc cel mai bine, oamenii sunt foarte civilizati, etc, dar totusi e o limba grea, poti incerca italiana sau franceza.

Răspuns utilizator avertizat
| Ciq a răspuns:

Păi germana e destul de importantă şi căutată la multe companii, dar foarte grea. Deci germana.

| Creier a răspuns:

Franceza!

| Tanyutza_Ella_1995 a răspuns:

Spaniola,franceza italiana dar nu te baga la greaca sau la germana

| AoiSora a răspuns:

Nu conteaza care se vorbeste mai mult, conteaza care iti place tie. De geaba te chinui sa inveti o limba care nu iti place, mai ales daca incerci sa o inveti singur. Oricum pentru a invata o liba straina( corect ), ai nevoie de foarte multa vointa si un manual pe masura.

| AlaCuUnNume a răspuns:

Mah dupa parerea mea ar trebui sa inveti germana la cate firme germane sunt prin Romania sg o sa iti foloseasca