Germana,iar apoi franceza.
Greaca n-are rost s-o înveţi,mai ales că în ziua de azi,să trăieşti în Grecia e sinucidere curată la câte datorii are(exagerez), iar spaniola şi italiana, meh, nu te ajută aşa mult, şi sunt şi uşoare.
Dupa parerea mea germana si franceza. Sunt cele mai folosite limbi, mai ales ca in Romania sunt multe firme germane, asa ca germana e cel mai bine sa inveti, apoi spaniola si franceza. Restul zic eu ca nu sunt necesare.
Franceza e limba internationala nr. 2 (dupa engleza), dar nu prea o vad prea utilizata si e si urata pe deasupra, parerea mea Ti-as recomanda germana.
Eu zic ca te-ar ajuta mai mult franceza si italiana.
Spun sa le inveti pe amandoua ca italiana e foarte simpla. Deci ai avea doar franceza
Germana,dupa parerea mea este printre tarile care o duc cel mai bine, oamenii sunt foarte civilizati, etc, dar totusi e o limba grea, poti incerca italiana sau franceza.
Păi germana e destul de importantă şi căutată la multe companii, dar foarte grea. Deci germana.
Nu conteaza care se vorbeste mai mult, conteaza care iti place tie. De geaba te chinui sa inveti o limba care nu iti place, mai ales daca incerci sa o inveti singur. Oricum pentru a invata o liba straina( corect ), ai nevoie de foarte multa vointa si un manual pe masura.
Mah dupa parerea mea ar trebui sa inveti germana la cate firme germane sunt prin Romania sg o sa iti foloseasca