Acum nu o sa iti enumar in detaliu ce trebuie sa iei pentru ca tu stii de ce ai nevoie; in principiu trebuie sa iti iei strictul necesar pentru ca nimenui nu ii place sa care 3 geamantane pentru o saptamana de tabara/plaja etc.
Iti spun acum ce sa iti iei in functie de ce mi-as lua eu. Haine ( in functie de locul unde mergi), obiectele de igiena personala, alte obiecte care ti se par tie necesare ( mp3/aparat foto etc), bani in plus in caz ca vezi ceva si vrei sa ti-l cumperi sa nu te impiedice lipsa banilor; si cam atat.
Bafta :*
Buna! Eu atunci cand plec in tabere, sau calatorii de orice natura de obicei imi iau o carte buna, cateva idei de jocuri funny pe care le-as putea face cu persoanele din jurul meu..Intr-o tabara consider ca nu ai nevoie decat de o carte sau eventual tableta pentru a urmari un film bun cat sa te ia somnul. Dar oricum,in tabere ai destul lucruri de facut,cu siguuranta nu iti mai trebuie si altceva.
La plaja,la mine starea buna tine se activeaza atunci cand ma simt bine in costumul de baie + ca imi iau si o palarie maaaare care sa fie draguta si sa ma simt relaxata,sau din nou, o carte pe care sa o citesc cat ma bronzez, etc.
In mare parte, renunta in a folosi gadget-uri (telefoane etc) in locuri unde poti interactiona cu oamenii. Distreaza-te si comunica! Si legat de bagaje, ei bine..eu imi iau niste haine in care sa ma simt comfortabil + o tinuta de ocazie pentru ca nu se stie ce se poate ivi in calatorie(o iesire la o terasa de exemplu), un mic port fard pentru machiajele esentiale(asta daca te machiezi), un feon in caz ca plec in tabara ceea ce inseamna ca nu sunt acasa ca sa am totul la indemana, incaltaminte in functie de zona in care te duci si nu uita de igiena dentara(adica periuta si pasta de dinti).Te pup!
Lillyka întreabă: