| BOOBZen a întrebat:

Ce are toata lumea cu Iustin Narcis Ianau, adica vad raspunsuri la intrebarile cine ai vrea sa castige la Romanii au talent, si cand vad raspunsuri despre el toti sunt in potriva, ce e ne inregula, asta e opinia oamenilor, eu de exemplu cred ca are talent si merita sa castige, dar si Adrian Tutu merita, chiar are o poveste de mi-a dat lacrimire si merita sustinut, dar nu stiu toata lumea face de parca ar fi un zeu, mai sunt si alti tipi in concurs

7 răspunsuri:
| ZEU93 a răspuns:

Nu-mi place iustin zici ca e noul justin bieber de Romania (nu ca as avea ceva cu el). Prefer sa castige adrian o poveste trista si o voce superba

| Parker a răspuns:

Trecand peste faptul ca scrii prepozitiile si apoi cuvantul, si peste cratimele nepuse iti pot spune asa :
1.Adrian Tutu nu are nimic special.E ca o copie a lui Nane ala.
2. Iusin Ianau e un contra-tenor, dar nu are nimic special.Mai astia care sunteti ft impresionati de el, sunt o multime de contra-tenori buni in lumea asta happy
3.Cosmin Agache nu are nimic special.Sunt o multime de oameni care fac beat-box cel putin la fel de bine.
Singurii care au ceva special sunt :Medea,Ballance, fetele alea doua, cei doi Valentini si Stefan Florescu.

| BOOBZen explică:

Serios,noul Justin Biber al romaniei,Iustin are talent si cum s-a zis are o voce rara,si nu e ca afonul de JB,ma rog fiecare cu opinia lui, dar noul JB, ala n-are talent

| RainUmbrella a răspuns:

Nu stiu cum dar pe toti i-a atras Adrian Tutu desi cel mai mare talent e Narcis Ianau! Inca n-am vazut sa zica cineva ca nu merita sa castige Narcis dar cred ca cei care spun asta sunt pur si simplu invidiosi! Totusi sa recunoastem si Adrian are o voce frumoasa!

| Mozart a răspuns:

@Parker,
Inainte de a comenta, te rog sa te informezi mai bine deoarece faci niste comentarii idioate si penibile.
In toata lumea exista decat 4 contr tenori (exceptandu'l pe narcis ianau), cum poti sa spui ca sunt o multime de contra tenori?
Cosmin Agache este pur si simplu...genial! face un beatbox curat si tine ritmul foarte bine.Gandeste'te si tu ca el practica acest fel de muzica de doar 2 ani si singurul sau ''ghid'' a fost youtube'ul. Daca ar face niste studii de specialitate ar ajunge foarte, foarte mare.
Ps:inainte de a critica pe cineva, incearca sa faci si tu ce face respectivul! (ma refer la cosmin agache si narcis ianau)

| AIPS a răspuns:

Da stiu mie nu-mi place iustin narcis ianau!

| YoYoIonut a răspuns:

Eu de fapt mie nu-mi place de Iustin ala-i ce sa mai Tare e Cosmin Agache si Adrian Tutu are o poveste trista adevart dar nu cred ca in Romania exita cineva care sa fac BigBox hai pe bune uitate tu peste tot sa-mi zici sunt normal amatorii care vad la TV lucruri tari si copie dupa ei ce mai Recunosc si eu sunt foarte mare fan al wreslingului unu au zis ca e facatura dar siau dat seama ca nu pentru ca aleia le da sangele.Asa ca Tutu Adrian sau Cosmin Agache! sunt de finala!