Nu-mi place iustin zici ca e noul justin bieber de Romania (nu ca as avea ceva cu el). Prefer sa castige adrian o poveste trista si o voce superba
Trecand peste faptul ca scrii prepozitiile si apoi cuvantul, si peste cratimele nepuse iti pot spune asa :
1.Adrian Tutu nu are nimic special.E ca o copie a lui Nane ala.
2. Iusin Ianau e un contra-tenor, dar nu are nimic special.Mai astia care sunteti ft impresionati de el, sunt o multime de contra-tenori buni in lumea asta
3.Cosmin Agache nu are nimic special.Sunt o multime de oameni care fac beat-box cel putin la fel de bine.
Singurii care au ceva special sunt :Medea,Ballance, fetele alea doua, cei doi Valentini si Stefan Florescu.
Serios,noul Justin Biber al romaniei,Iustin are talent si cum s-a zis are o voce rara,si nu e ca afonul de JB,ma rog fiecare cu opinia lui, dar noul JB, ala n-are talent
Nu stiu cum dar pe toti i-a atras Adrian Tutu desi cel mai mare talent e Narcis Ianau! Inca n-am vazut sa zica cineva ca nu merita sa castige Narcis dar cred ca cei care spun asta sunt pur si simplu invidiosi! Totusi sa recunoastem si Adrian are o voce frumoasa!
@Parker,
Inainte de a comenta, te rog sa te informezi mai bine deoarece faci niste comentarii idioate si penibile.
In toata lumea exista decat 4 contr tenori (exceptandu'l pe narcis ianau), cum poti sa spui ca sunt o multime de contra tenori?
Cosmin Agache este pur si simplu...genial! face un beatbox curat si tine ritmul foarte bine.Gandeste'te si tu ca el practica acest fel de muzica de doar 2 ani si singurul sau ''ghid'' a fost youtube'ul. Daca ar face niste studii de specialitate ar ajunge foarte, foarte mare.
Ps:inainte de a critica pe cineva, incearca sa faci si tu ce face respectivul! (ma refer la cosmin agache si narcis ianau)
Eu de fapt mie nu-mi place de Iustin ala-i ce sa mai Tare e Cosmin Agache si Adrian Tutu are o poveste trista adevart dar nu cred ca in Romania exita cineva care sa fac BigBox hai pe bune uitate tu peste tot sa-mi zici sunt normal amatorii care vad la TV lucruri tari si copie dupa ei ce mai Recunosc si eu sunt foarte mare fan al wreslingului unu au zis ca e facatura dar siau dat seama ca nu pentru ca aleia le da sangele.Asa ca Tutu Adrian sau Cosmin Agache! sunt de finala!