anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce as pute face casa scap de dorinta de a muri, de plictiseala,...?

Răspuns Câştigător
| Snkfkskncmskmcms a răspuns:

Sper ca te ajut spunandu-ti ce fac eu cand ma plictisesc happy : T.V, desenez, ies cu prietenii, ascult muzica, fac rebus laughing, ma joc jocuri pe clculator, tableta, etc..., creez poezii, vorbesc cu prietenii pe facebook, dormlaughing), cos, creez diferite chestii handmade, merg la magazin pentru catelul meu, imi scot catelul la plimbare, ma joc cu el, ma uit pe calculator pe diferite site-uri de hainute, accesorii pentru el (il iubesc multlaughing ). Cam atat. Sper ca te-am ajutat si sper ca o sa primesc o mica fundita. ( P.S : nu am nici o funda sad )

9 răspunsuri:
| Florenta16 a răspuns:

Apuca-te sau inscrie-te la niste cursuri de muzica, sport, teatru, in asa fel incat sa scap de plictiseala ta de zi cu zi si sa faci ceva in folosul tau, sa te cultivi. Bafta!

| eugen11 a răspuns:

Ia cutitul si taieti venele! diot...

| crisss27 a răspuns:

Ma cum sa vrei sa mori gandeste-te in cate n-ai fost si in cate nai intrat. Deci daca te plictisesti gasesteti un hobby, ceva, vizioneaza un film, joaca-te ceva.

| originalcastiel a răspuns:

Saaauuu, poti sa scrii intrebari pe TPU

| positivity a răspuns:

Stai să înțeleg, tu când te plictisești ai chef să mori? Îți dorești să mori, chiar dacă nu ai motive? Interesant!
Oamenii ce sunt uciși fără a își dori, oameni nevinovați care vor să-și trăiască viața însă nu au această ocazie, ei ce să mai zică?
Draga mea, trăiește-ți viața! Nu mai lasă un sentiment stupid să-ți controleze dorința de a fi în viață!

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Sa citesti cateva rugaciuni si sa faci cateva metanii

| IuliaWd a răspuns:

Iti arunci calculatorul si te duci afara sa te distrezi cu prietenii.
Traieste-ti viata omulewinking

| Adrianetc a răspuns:

Ti-ai raspuns la intrebare : sa faci ceva. Apuca-te de un sport, de un hobby de orice, fa-ti o iubita, cunoaste oameni.

Întrebări similare