| KidutzzZuu a întrebat:

Ce as putea face ca sa slabesc?big grin

14 răspunsuri:
kratos
| kratos a răspuns:

Gimnastica, inot si o dieta sanatoasa si echilibrata.

| www a răspuns:

Sport.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-mi ca am adormit eu mai devreme si ca de fapt nimic-ul tau este altul.

| Gabry a răspuns:

Alege un sport care sa-ti placa si sa te ti de el + o dieta sanatoasawinking

| Swabia a răspuns:

In legatura cu nick`ul tau.
Tipuri de **** :
1.Cacatul fantoma: Stii cu siguranta ca l-ai facut. Urme ale sale sunt pe hârtia igienica dar an WC nu este nici urma de ****. Mai poate fi numit si cacatul Torpedo atunci când a fost auzit cazând an apa din WC...
2.Cacatul teflon: Vine matasos si moale ca nici nu ati dai seama. Pe hârtia igienica nu sunt urme de ****. Pentru a fi sigur ca a fost facut trebuie sa te uiti an WC...
3.Cacatul caucuiucat: Are consistenta bitumului fierbinte si lasa urme gretoase pe faianta WC-ului. De stergi de cel putin 18 ori la cur si acesta nu este anca curat. Trebuie sa ati bagi hârtie igienica an chiloti pentru a nu-i umple de ****.
4.Cacatul cu aprindere antârziata: Tocmai te-ai sters la cur si te-ai ridicat an picioare... când vine tura urmatoare...
5.Cacatul sarpe: Alunecos de grosimea degetuli mare si are o lungime de cel putin 50 de centimetrii. Are un potential ridicat (la fel ca si cacatul fantoma) de "**** Torpedo"...
6.Cacatul pluta: Mai este cunoscut si sub numele de "anotatorul". Desi ai tras apa de trei ori el pluteste anca an WC. Doamne! Cum te poti scapa de el? Nu se lasa nicidecum luat de apa. Apare de obicei peste tot, numai an propria locuinta nu...
7.Cacatul dorinta: Parca ai avea furici an intestine. Transpiri, te basesti, faci totul...an afara de a te caca... apare de obicei la petreceri când te nevoieste sa ocupi WC-ul un timp andelungat.
8.Cacatul buci-umede: Aceasta specie derivata loveste apa din WC cu o viteza ridicata si la un unghi anclinat astfel ancât ati umezeste bucile curului... Cel mai rau la aceasta specie de **** este ca nu ai niciodata certitudinea daca umezeala de pe bucile tale este apa sau ****...
9.Cacatul "bloc de ciment": Ma este denumit si cacatul "Doamne-Dumnezeule!". Imediat dupa ce ai anceput sa-l faci ati doresti din tot sufletul sa ati fi facut an prealabil o anestezie locala.
10.Cacatul King Kong: Mai este cunoscut si sub numele de "**** elefant". Este asa de mare ancât refuza sa dispara an canalizare anainte de a fi maruntit(se recomanda folosirea unui umeras de haine). La fel ca si "cacatul pluta" nu apare decât atunci când te aflii antr-un WC strain.
11.Cacatul hemoragie-craniana-interna: Aceasta forma de **** l-a ucis pe Elvis. El vine de abia dupa eforturi andelungate ai schimbat culori de la rosu la verde si apoi albastru.
12.Cacatul bere: Una din cele mai rele dar si una din cele mai raspândite forme de ****. Apare an ziua urmatoare noptii de dinainte. In mod obisnuit nici nu miroase asa de rau, dar aparentele anseala. WC-ul este stropit cu el de sus pâna jos de parca ai fi tras cu o flinta cu alice. Te si miri ca din gaura curului tau cacatul poate fi amprastiat an atâtea directii. Dupa aceea observi ca hârtia igienica s-a terminat si closetul nu este prevazut cu o perie. Apare la fel ca si alte forme numai an WC-uri straine.
...stiu ca n`are legatura cu intrebarea, da`nu m`am putut abtine sa-l postez! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la un nutritzionist
xoxo
by Dydee

| lote00 a răspuns:

Dieta si mult sport. Ai inteles, splendoare-n iarba?

lolita
| lolita a răspuns:

Secretul este sa nu amesteci alimentele, exista un tabel cu dieta disociada, unde iti explica ce alimen te poti combina, de ex: cu rosii poti manca doar ou, cu peste doar legume dar fara ulei, searadoar salate, etc. daca stii spaniola iti dau tabelul, in roman nu stiu daca exista, eu am slabit 3.5 kg intr-o saptamna.

| KidutzzZuu explică:

Stiu spaniola.:*. Da-mi tabelul te rog.

lolita
| lolita a răspuns:

Trebuie sa so implinesti exact asa cum spune acolo. eu am scos tabelul la im`primantya si asa ma duc la cumoparaturi succes si mai vb intr-o saptamna sa-mi spui cum merge.
stiu ca la inceoput o sa ti se para scarbos dar "baba sufera la frumusete".

| glamorous girl a răspuns:

La mine e invers ce as putea face sa ma ingrasstraight facestraight face j nu poot. degeaba bag in mine k vaca... k tot nu m pot ingrasa...; d

cel mai bine este sa consumati fructe si legume, iar in timpul liber mult sport. j fara dulciuri

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare