| adytzyka a întrebat:

Ce as putea face in timpul liber.mai am decat 2 saptamana... ce as putea face in 2 saptamani fara sa ma plictisesc? fundita

Răspuns Câştigător
| Bia_8599 a răspuns:

Fa pe cineva fericit! Cu siguranta cuiva i-ar prinde bine ajutorul tau- te vei simti cea mai fericita cand ai facut pe cineva fericit!
Daca stii ce le place persoanelor dragi, du-te si fa-le o bucurie! Vei fii mai bucuroasa ca ei... NU e nevoie sa fie o zi speciala ca sa trimiti o felicitare, fie ea chiar virtuala, sau chiar sa faci un cadou.

8 răspunsuri:
| BiscuiteCuCiocolataa a răspuns:

Hei.
1.Citeste o carte.
2. Uita-te la niste filme.
3. Danseaza.
4.Asculta muzica.
5.Iesi afara cu prietenii.
6.Da-te cu bicicleta sau cu rolele.
7.Fa niste sport.
8.Stai pe net.
9. Uita-te la niste seriale.
10.Citeste niste site-uri de fashion si chestii d-alea.
11.Du-te afara si te plimba putin.
12. Poti sa faci pe mess o conferinta cu prietenii tai.
Baftawinking.

| Miauti a răspuns:

Poze, citesti o manga, te uiti la un anime, omori un om si ii faci o autopsie, o excursie, faci planuri pentru a cuceri lumea, sex..., incerci sa devalui secretele universului.

sau sa stai si sa te uiti pe pereti

| Roメette a răspuns:

Plimba-te pe afara ( cu rolele etc)
Viziteaza-ti rudelee.
Asculta muzica
Citeste o carte
Ziua nu prea ai ce face. este foarte cald sad

Orikum succes!

| cristina117 a răspuns:

Poti iesi afara cu prietenii, poti merge la piscina, poti face un sport, sau sa iti gasesti o ocupatie acasa: sa faci bratari, origami, desene[la ce te pricepi mai bine] sau sa iti gasesti ocupatie la calculator. Cam atata. Baftawinking

| Elena_9064 a răspuns:

Buna.Pai poti sa faci cea ce iti place.
De exemplu eu cand ma plictisesc incerc sa fac ceea ce imi place sa fac.
De exemplu:
Sa intru pe TPU si sa raspund la intrebari ca sa pot sa ajut oamenii,ma dau cu rolele dar cel mai mult imi place sa ma uit la filme, ma duc sa ma plimb prin Bucuresti, imi fac unghile.etc
Asta poti sa faci si u ca sa nu te mai plictisesti poti sa incerci sa iti gasesti o ocupatie.
Mul succes te pup pa pa

| buybooks a răspuns:

Sa citesti? Muuult?
P.S. Corect este "mai am doar 2 saptamani" happy

| Ruxandra00 a răspuns:

Te uiti la filme.asculti muzica. dansezi. iesi afara cu prietenii,intrii pe chat si vb cu alti oameni.te joci pe calculator, faci poze:X, iti faci unghiiletongue...

| crisycris a răspuns:

Pai sunt multe lucruri de facut depinde daca ai role poti sa mergi sa te plimbi cu prietenele tale sau cu bicicleta sau sa dormi la o fata ori ea la tine poti sa stai si pe calculator te uiti si la tv sau sa pregatesti mancaruri sau sa mergi sa te plimbi in parc sau sa citesti o carte sa dai un concurs de dans si sa inviti multa lume mrg nu neaparat un concurs de dans poate fi si o petrecere foarte mare poti sa faci teste pe net sau sa iti faci propria revisa pentru a viinde-o sunt o gramada de lucruri de facut!:poti sa faci si pratari si ciucuri ori sa stai sa pictezi si sa desenezi!big grin pwupkiss

Întrebări similare