Aaa, pai atunci tot ramane valabil raspunsul meu. O chemi la tine pentru. a bea ceva rece sau a manca o inghetata. sau, iti spun un secret : eu, cu prietena mea, cand suntem plictisite GATIM. Cautam repede o prajitura pe net si o preparam impreuna. Ne distram, radem, iar apoi ne uitam la un video de cand eram mai mici si mancam prajitura, sau ce am preparat. E distractivv
Ati inseles gresit.Am zis ca, cand e caldura mare si NU putem iesi afara ce putem face.
Sa iesiti in parc, sa va plimbati, sa mergeti la o inghetata, sa o chemi la tine acasa.
Vara cand este prea cald ideea cu mersul la strand este foooarte buna! Va mai racoriti si distrati + ca puteti cunoaste o gramada de tipi draguti ...pe timpul verii este indicat daca vreti sa studiati si o anumita disciplina la Palatul Copiilor din orasul vostru. De exemplu dans, pictura, o limba straina.In felul asta va perfectionati intr-un anumit domeniu si va largiti orizonturile de cunoastere si cine stie poate chiar este pasiunea/hobby-ul vostru nedescoperit si de care va puteti bucura foarte tare.Succes,si sa aveti o vara frumoasa!
Ar fi o idee buna sa iesiti la plimbara,sa priviti filme cu o punga de popcorn sau sa plecati la piscina,la natura sa va relaxati, sa iesiti la un suc, dar cel mai bine ar fi sa va indragostiti))) atunci precis veti avea ce discuta si o sa va fie mai vesel)))
Pai... da, cam asa. Sa iesiti in parc, la strand
Puteti merge la shopping, poti s`o inviti la tine pentru. a bea ceva rece sau a manca o inghetata.
Puteti practica sporturi.
Eu cred ca sunt 'n' solutii pentru. a nu va plictisi pe o caldura mare
Puteti merge la paduree La un picnic, la un gratar.
Sper ca te-am ajutat :*
Strandul este o idee buna! de asemenea ai putea incerca si cafenelele, eu una le ador.sau poti merge la piscina din orasul tau.o zi frumoasa!