| ReZiSTorr a întrebat:

Ce as putea sa fac vara? Activitatile mele pe care le fac in fiecare vara sunt urmatoarele: dimineata, stau putin la PC, dupa il ajut pe tatal meu la lucru, seara ies afara. De curand m-am apucat de cantat la orga. vreo 5 luni. insa vreau cat mai multe activitati pe afara..nu am bicicleta pentru ca s-a stricat si nu am bani sa-mi cumpar alta. si totusi am 16 ani, cine se mai da cu bicicleta la 16 ani? Imi place sa filmez,sa editez, am avut tentative sa fac vlog insa nu am reusit,dar pasiunea mi-a ramas.M-am gandit sa fac un videoclip in fiecare zi, dupa care la sfasit de vara il editez si il pun pe un CD.Altceva ce faceti voi vara? Prietena mea sta destul de departe de mine si nu o sa ne prea vedem

5 răspunsuri:
| annakarenina a răspuns:

Ar fi mai sanatos sa iti incepi ziua afara, si nu la calculator. Poti lua micul dejun afara. Vara poti avea foarte multe activitati in aer liber. Cateodata exista cinematografe in aer liber, in parcul Iore a fost unul anul trecut. Poti inota, exista diverse reduceri la piscine; ai putea calari ocazional daca iti place; exista diverse targuri si evenimente si poti cauta voluntariate. Voluntariatele, pe langa placerea conferita, te pot ajuta si in ceea ce priveste facultatea.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cine se mai da cu bicicleta la 16 ani? ce intrebare e asta?

| ReZiSTorr explică (pentru suntserios):

Ma consider mare la 16 ani sa ma mai dau ci bicicleta

| suntserios a răspuns (pentru ReZiSTorr):

Stii ca unii oameni merg cu bicicleta la serviciu, alti lasa serviciul doar ca sa mearga cu bicicleta

sun jurnalisti care fac campanii pentru incurajarea mersului pe bicieleta

https://cubicicletalamare.com/

iar tu esti prea mare la 16 ani happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voluntariat.
Citeste.
Role, mergi la pescuit, mergi la piscina, macar in weekend-uri.
Excursii, in mijloculul naturii, camping, picnic...