Buna!
Poti cauta ceva filme online, pe care sa le vizionezi cu un suc si un castron de popcorn.
Sau, poti iesi cu rolele/bicicleta prin parc si sa incerci sa cunosti oameni noi, sa-ti faci prieteni.
Te poti apuca de un sport, volley, tennis, basket, inot. Si acolo poti cunoaste oameni noi.
Daca iti place sa desenezi, fa-ti un bloc de schite si deseneaza in el cand ai inspiratie.
Poti scrie compuneri, poezii, astfel va trece timpul mai usor.
Vacanta placuta!:*
O zi buna!:X
Asculta muzica, faci poze, mai cauta si tu cateva prietene si du-te in parc, la un suc, sau cu verisorii, uitate la niste filmee, joaca-te pe net ceva, ca e imposibil sa nu gasesti un joc pe gustul tau, deseneaza, joacate cu mingea, plimba-te cu bicicleta sau rolele...etc,,,VACANTA PLACUTA:*!
Mergi la piscina, plaja, discoteca, concerte parcuri de distractii, cinema si avand in vedere ca e vara pleaca in cautare de noi amici. Poti merge cu prietenele ramase si la cumparaturi, acvariu, muzeu, sau sa organizati o petrecere la care poate sa inviti din noi amici care probabil ti vei face.
Sa te duci la strand; sa te plimbi cu bicicleta/role; sa te duci la film/teatru/opera; sa inveti o limba straina; sa gasesti un joc pe net ; sa inveti sa gatesti ; sa te oferi voluntar la o asociatie pentru protectia animalelor etc.
Fa-ti si alte prietene, iesi p afara, dormi pana tarziu... O data pe an ai vacanta si atunci te plictisesti? Daca te plictisesti in vacanta, inscrie-te la niste cursuri macar sa te duci si in cele 3 luni libere pe an tot la scoala!
Pai serios nu prea are rost intrebarea asta...adica de ce ai intreba pe alti ce as putea sa fac in vacanta de vara... daca eu ti-as spune aruncate din avion fara parasuta ca am facut-o eu si n-am patit nimica tu ai faceo?
Stai pana noaptea afara, pleaca in club, la strand, s-au ajutati parintii