Parazitii au de departe versuri mult mai lucrate. De cate ori ii ascult sunt dezarmata de modul direct de a pune problema. Si de ce sa nu recunoastem ca au si umor. Parazitii au fost, sunt si vor fi cei mai tari artisti hip-hop din muzica romaneasca :X
Ascult toate trupele de mai sus. Fiecare are o poveste interesanta. Cei de la B.U.G Mafia m-au captivat prin faptul ca fiecare a inceput sa faca muzica si s-au intalnit intamplator. Parazitii fac pur si simplu muzica buna si sunt si amuzanti. Dar cel mai mult imi place de La Familia. Sunt mult prea tari!
Dintre toate trupele enumerate de tine la familia este cea mai buna pentru ca sunt sigurii care vorbesc din propria experienta si care recunosc ca la betie asculta si manele, in schimb celelalte trupe sunt parvenite si canta din auzite! eu unu apreciez sinceritatea, chiar daca si parazitii si mafia au un mod bun de exprimare nu vorbesc decat din auzite, nu au trait in strada iti spun sigur pentru ca stiu!
Parazitii,pentru ca eu cu ei am crescut, atunci difuzanduse pe tv muzica de genul, in timp mi-am dat seama ca nu mai imi place alt gen de muzica in afara de hip-hop
Eu ascult B.U.G Mafia pentru ca iti da anturaj de cartier si unele melodii te fac sa te simti ca in copilarie
Toate, fiecare trupa/artist are stil diferit. Cel mai mult ascult Parazitii pentru ca ei spun totul pe fata. Apoi Bitza pentru "flow-ul" lui. BUG Mafia a cam scazut in ochii fanilor iar trupa La Familia a avut un trecut bun si au ramas cateva piese in top.
Parazitii
Pentru ca pun suflet in muzica lor si o fac fara griji
Si bitza pentru ca si el pune toata inima cand creeaza o melodie.
Acestia sunt plini de umor si pot face melodii mereu
Si b.u.g mafia sunt tari dar nu chiar asa
Funda?
Hmm cel mai des ascult B.U.G Mafia pentru ca au totusi ceva vechime si melodiile lor chiar au mesaj pe care sal inteleaga tot omu si poate nici nu au atatea injuraturi in piese. Dar totusi astept funda aia nu crezi.
B.U.G. Mafia...deoarece, pun suflet in melodii. Chiar daca au un limbaj necenzurat, asta e adevarata viata..realitatea! Si ei ne arata felul de a trai, felul oamenilor de a fi.ei sunt adevarate muze pentru noi..sunt the best! forever!
Parazitii.
Argument: Parazitii au un fel de a spune totul pe fata, fara regrete intr-un mod vulgar. Nu le pasa de reactiile celor din jur. I like Parazitii.
Eu ascumt BUG Mafia şi Paraziţii uneori.
Ascult BUG pentru că, după părerea mea pun suflet în tot ceea ce fac, au melodii super frumoase, te apucă şi plânsu' când asculţi unele melodii. Dar şi tremuratul când te uiţi la videoclipul : BUG Mafia - Fără Cuvinte.
Paraziţii, au versuri geniale. absolut geniale şi dai replică la orice dacă îi asculţi, chiar dacă sunt ei mai perverşi ( ex : videoclipul de la melodia Toate-s la fel ).
La Familia, este un. nici nu pot să zic acel cuvânt. Doar să fure ştiu ce-i din LaFamilia. Dacă BUG Mafia nu exista, LaFamilia era doar un nume care-l găseşti pe net sub formă de " mafie ".
Ascult foarte mult La Familia si B.U.G Mafia, dar si Parazitii.
In opinia mea, La Familia mereu vor fi cei care mi-au placut mai mult decat restul, asta nu inseamna ca B.U.G sau Parazitii nu sunt foarte buni.
La Familia mi-au placut din totdeauna, deoarece au stiut sa-si exprime, dupa parerea mea, perfect stilul de viata, problemele personale, dar si a fiecaruia dintre noi, iar eu ma regasesc aproape in toate melodiile lor.