-citeste niste carti mai interesante
-citeste reviste
-fa teste de personalitate (daca vrei gasesti pe www.clopotel.ro multe)
-iesi afara cu prietenii
-fa poze (cu tine sau cu altceva)
-fa-ti un blog sau un forum sa ai pe ce sta
-asculta muzica
-danseaza
-uita-te la niste filme interesante (sau seriale)
-cauta poze dragute pe nett
-joaca-te jocuri de ipod (sunt super, asta daca ai ipod)
-fa temele de cand ti le da ca sa scapi de o grija si sa iti mai umpli timpul
-invata cand este cazul
-scrie niste versuri
-mergi la cumparaturi
-mergi la patinoar
-fa-ti un oracol si da-l prietenolor sa il completeze
-joaca-te cu animalul tau de companie (daca ai)
-etc
:)
Practica un sport, iesi cu cainele la alergat, joaca-te cu el ( asta in caz ca ai caine), poti sa faci curat prin casa ( daca iti place)!
Ai putea sa iti chemi o prietena la tine sau pe oricine si sa faceti filmulete, emisiuni(asa doar de amuzament)sau ai putea iesi pe afara sa faci farse oamenilor
Citeste. La varsta ta, sunt mii de carti suprebe de citit. Nu te vei mai plictisi niciodata.
BUNA.Ai putea sa te uiti la tv, sa iti faci bratari si sa asculti muzica, sa desenezi, sa iesi cu prietenele, sa joci voley, sa-ti decorezi camera, sa iti faci unghiile, sa creezi rochii(sa le desenezi), sa mergi la cumparaturi, sa editezi poze, sa vizionezi un film, sa te plimbi cu bicicleta, sa mergi la inot, sa citesti niste bancuri sau o carte, sa citesti noutati despre vedete, sa te joci carti, sa gatesti ceva si sa incerci retete cat mai noi, sa iti faci parul foarte interesant, sa iti creezi un jurnal, sa joci monopoly, sa stai pe messenger, sa mergi la o pizzerie cu prietenii\colegii, sa iti cumperi haine, pantofi sau accesorii noi, sa descarci muzica, sa te uiti la o comedie, sa incerci o coregrafie de dans .Eu sper ca iti plac ideile mele si iti doresc distractie placuta!
Joaca metin. nu numai ca nu te mai plictisesti dar cateodata face si obsesii. sau inscrie-te la un sport, deseneaza (asta nu e domeniul meu). eu am 12 ani si cam toata ziua pe pc stau...asa imi ocup timpu si de marti o sa ma duc si la handbal.
anonim_4396 întreabă:
Yurisa întreabă: