anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ati alege dintre Albastru, Negru si Roz? Si de ce?
Incep eu: As alege Albestru deoarece este culoarea mea preferata, o am si pe calculator la bara, port(haine) mai des Albestru (inchis, deschis). Mie nu imi place culoarea Albastru.EU ADOR CULOAREA ALBESTRU.

Răspuns Câştigător
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Mie imi place roz pentru ca este o culoare deschisa si pentru ca aceasta culoare mi se potrivestebig grinwinking

19 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

As alege "frunza verde de albastru" ca si Nichita Stanescu
http://poezii.t2i.info/nichita-stanescu/frunza-verde-de-albastru/

| psiholoaga a răspuns:

Dintre astea 3, negru. Rozul in niciun caz, nici la pijamale, albastrul e ultra folosit (alaturi de roz sau alb ma omoara), asa ca sunt nevoita sa aleg negru. Am purtat destul de mult timp negru, inca am unele haine negre si, daca le adaug o brosa rosie sau un sal straveziu, se mai deschid. Raman la negru, deci.

cami
| cami a răspuns:

Si eu as alege verde.pt mine este culoarea RENASTERII.

| crisS a răspuns:

Roz o culoare super faina!

| Ben. a răspuns:

Sunt barbat si am niste ani.nu-mi pot permite luxul sa port roz nici la chiloti asa ca raman cu negru, cel mult albastru.

| Bianca26bb a răspuns:

Eu alegb albastru. Nu te copiez (big grin), dar asta stii si tu ca imi place de cand lumea laughing... Deci pe primul loc
1. Albastrul
2. Negru
3. Roz
PA!

| CriSslsa3 a răspuns:

Stiu Biank ca nu ma copiezi.Normal ca nu.

| Teardrop:] a răspuns:

Si eu prefer albastrul.:d :-)

| zu a răspuns:

Eu aleg negru laughing.rozul nu prea imi place, mai ales rozul deschis. iar albastru, doar un anumit albastru, deci, ramane negrul
1.negru
2.albastru
3.roz

| jani a răspuns:

Albastru...as alege nu sunt inebunita dupa albastru... dar i-mi place... iar negru...nu prea port...si rozul nu-l suport...

| nicky a răspuns:

Eu prefer culoarea roz, de ce? pur si simplu imi place foarte mult.

| Christine a răspuns:

Si eu tot culoarea roz aleg pentru ca mi se pare mai speciala decat celelalte...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Albastru alături de alb formează echipa de culori preferată.
După negru nu prea mă dau în vânt iar roz chiar nu mă încântă.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Albastru este culoarea mea. Ce cauta culoarea mea la voi? Mie-mi place albastru, lasati-mi albastru in pace laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Negru cu accesorii colorate

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer nu as putea sa aleg intre negru si roz...in general imi place sa ma imbrac cu amindoua combinatewinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie mi-ar placea faianta neagra cu model roz

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Negru si roz sau negru si albastru sunt super tari, mie`mi plac, nu stiu daca si voua dar, cred ca nu...

| gumvis a răspuns:

Albastru