L-as preda la politie. Daca nu il revendica nimeni intr-un anumit timp(nu stiu exact cat) imi revine mie. Poti face puscarie pentru asa ceva.
Sall. Placut nu ar fi. Dimpotriva. Chiar atat de cinstiti, si de omenosi sa-i dam inapoi, neconditionat, nu suntem. Frica va fi forte mare, deoarece nu vom sti ce sa facem. Ca atare, rugativa nu cumva sa gasiti intr-o buna zi, atatea bani. Si asta nu este tot. Politie, declaratii, timp pierdut, televiziunea, etc. Nu. Sub nici o forma. Pa
As merge la politie cu ei. poate cineva i-a pierdut si dupa aia m-ar acuza pe mine de furt
Nu cred ca este posibil si totusi l-as da la politie...cum spun si altii de pe aici... poti face inchisoare
Mi-as cumpara o cola sa imi revin din soc, si dupa vad eu.Mai intai astept banii
L-as arunca mai incolo si trec pe langa el...cum z zis si baru. timp pierdut televiziune.chiar nu-mi place sa-mi fac publicitate.sunt mai retras un pic!
Depinde de caz.
1- Daca descoperi al cui este nu este drept sa il ti
2-Daca gasesti doar geamantanul doar cu banii poti face ce vrei cu el
Dar acest caz(sa gasesti ungeamantan plin cu bani) este un caz foarte rar maiales cu aceasta suma de bani...
Mi-as plati datoriile si mi-as lua o drujba s-o ambalez duminica sa creada vecinii ca mi-am luat Harley-Davidson.