As da-o uitarii. Este ilegal sa intri in contul altuia si n-am chef sa ma transform intr-o infractoare doar fiindca "nu o prea suport".
Nu as face nimic special...as uita parola nu-s genul care sa faca lucruri din astea... fff rara dar si atunci asa din lipsa de ocupatie, nu din ura, daca as avea cv de spus as spune fara complicatii in fata!
Nimic!
Daca as intra la ea in lista sa-i fac ceva rau nu as fi si eu la fel de rea?! Daca sunt si eu asa, ce pretentii mai pot avea de la altii?
Nu as avea nici macar o tentatie, daca le-as trimite tuturor din lista cate un mesaj urat cum a spus Hinata, ea va intra in multe conflicte cu cei din lista de mess.Si nu suport ca o persoana sa fie invinuita pentru o fapta pe care nu a comis-o! Daca ar exista o oarecare tentatie, as recunoaste cu riscul ca acele persoane (daca le-as cunoaste)sa nu mai vorbeasca cu mine.As merita-o!
Le-as trimite la toti din lista ei un mesaj care sa-i faca sa se supere :-p
Nu cred ca e o idee buna sa te razbuni pe acea persoana...acum gandeste-te daca ar fi ea in locul tau. tu cum te-ai simti!?! bine acum depinde cat de "prietena" esti cu acea persoana... cel mai bine ar fi sa nu faci ceva pe care sa-l regreti dupa...
Ooo pai cate parole de-astea n-am avut
Am vorbit cu cei din lista... le-am zis ca respectivul/respectiva e gay)
multe
ehhh si nu a fost o razbunare ci doar distractie
Nimic. e prea aiurea. daca am ceva cu o persoana ii spun in fata nu cu razbunari si de-astea.
As sta bine sa nu ma fac ceva sa ma dea de gol...
Oricum...cum ai flat parola?
Nu as face nimic... daca nu suport o persoana nu o mai bag in seama si o evit... nu e loc de razbunare... mai bine ai face si tu asa...
Depinde de persoana si felul in care nu o suport. Contextul conteaza foarte mult.
I schimbi avataru`
Le spui tuturor din lista ca id-ul respectiv e singurul care e cel adevarat
Dai mass in fiecare zi
anonim_4396 întreabă: