Buna eu una as trai intens fiecare clipa ramasa as face lucruri pe care nu le-am mai facut as incerca sa-mi indrept greselile facute in trecut funda
Asi incerca ceva nu am mai facut, sa ma distrez (cat inca pot), si as vrea sa pun intrebari ce nu le-am pusa speram sa primesc raspunsul cautat(in pus nu ar fi nimic de piedut
Sa dea D-zeu sa nu fii pus vreodata in fata acestei alegeri. Sincer...nu mi se pare un subiect care merita abordat in felul asta; ca sa raspunzi intrebarii, trebuie sa-ti imaginezi situatia, ori de ce ar vrea un om normal sa-si imagineze ca mai are doar o saptamana de trait?
M'as baga in batai de strada e singurul vis de al meu care il am xD sa ma bat pana mi-o iau de la unu serios vb
Hmm pai as face :
1.as cere tuturoral iertare pentru greselile mele
2.i-as multumi Domnului ca mi-a dat aceasta chenge sa traisc (oricat de lung sau scurt o fi fost)
3.las spune tuturor ca ii iubesc mult
4.si as citi mult din biblie
5.as profita de timpul pe care il mai am
Hmmm.o saptamana? Pai momentan.as fi alaturi de persoana iubita si i-as demonstra cat de mult tin la ea
Tot ce as vrea Batai pe strada, mers in chilotii pe afara, mi-as lipi pe corp pene cu superglue si m-as arunca pe geam sa vad daca zbor I-as da la profa de franceza un ghiveci in cap! Atat
DaciaRomania întreabă: