Nu m`aş mai şterge la funduleţ, aş merge pe stradă cu o pălărie din pufuleţi pe cap şi chiloţi de maioneză şi... i`aş da o plăcintă în faţă unui coleg care mă enervează.
Tot ce as avea chef. O vreme m-as distra bine de tot dar cred ca dupa un timp mi-ar lipsi ceva...
De ce? ai gasit tu vreo potziune magica? Pai. m-as razbuna pe cei care m-au enervat, as ajuta persoanele nedreptatzite, probabil as merge dezbracata...
As bantui-o paia de mate ca m-a lasat corigent pe primul semestru la matematica in clasa a 6-a
Wow! Cand eram mica imi imaginam tot felul de chestii pe care le-as face daca as fi invizibila. Acum, ca am vazut intrebarea ta, mi-am amintit. Ce imaginatie aveam! Acum, primul lucru care mi-a venit in minte este ca as calatori, cu avionul, normal, sa vad toata lumea. Gratis, iti dai seama .
As merge la filme 3D gratis, as manca ciocolata gratis, as ciupi persoanele care se cred smechere gratis si as face alte chestii...gratis!
Woow.
as spiona oameni in orice moment
as face pe fantoma
m as plimba prin toata lumea
as ciordi banutzi
as modifica notele catalog
i as speria de moarte pe profesori sa faca infarct si sa moara odata )
sa imi pun singura notele in katalog
sa ni ma mai duc la wc si sa fac in pantofi la oameni
...si muuuulte alteleee
Wow! Ce nu as face!
As putea sa ii privesc pe ceilalti in orice moment, fara ca ei sa stie.
As putea calatori oriunde gratuit, pentru ca nimeni nu m-ar vedea cand m-as urca in tren, avion, etc.
I-as speria pe ceilalti, dar nu asa, brusc, sa faca infarct, ci subtil, as muta lucruri, as lasa mesaje ciudate, etc.
Si lista poate continua la nesfarsit!
M-as duce la fostul meu prieten acasa si m'as tine dupa el sa vad ce face el toata ziua 0
1) Mi-as imbogati familia.
2) As strabate lumea
3) As umbla dupa cunostinte ascunse omului obisnuit/de rand.
Avai! Inca cate =p~
In primul rand As "bantui" casa prietenului meu Sa vad ce face el cand ii "sangur acas!" ))
- le-as trage de par pe alea care ma enerveaza
- le-as da pantalonii jos oamenilor
- le-as pune unelor persoane broaste in geanta
- mi-as bantui colegii
- as face cumparaturi pe gratis
etc. lista continua
Probabil ca aş ajuta pe cei care sint la greu, iar pe uni iaş invata bunele maniere.
As merge prin Parlament si i-as "bantui" p-aia pana si-ar da toti inutilii demisia!:-)
Multa lume isi doreste razbunare, insa cei mai multi isi doresc bani. Eu nu mi-as dori sa fiu invizibil. Si chiar daca as putea sa fiu, as aduce pace intregii lumi. As fi supereroul invizibil.
Cand eram mic ma gandeam sa intru in casa la invatatoarea mea si sa imi dau Foarte Bine la lucrare... Ce vremuri.
As palmui toti dusmanii, oameni rai, PARLAMENTARI.
As avea totul gratis.As saruta toti baietii ce imi plac.AS FACE ORICE IMI TRECE PRIN CAP!
Dor1n4Killer întreabă: