Multe lucruri pe care acum nu prea le fac din cauza ac exista internet
Cel mai important As citi mai mult
As iesi mai mult, as sta la tv mai mult, as juca mai multe jocuri pe pc...nu mai am idei
As fi citit mai mult, m-as fi plimbat mai mult in natura, sa merg la cinema, opera, teatru, la sala...
Probabil ca ne-am reaminti sa mai mergem la un teatru sau sa citim o carte. Si, de ce nu, o plimbare in doi sub clar de luna.
Ar fi mai greu pentru ca neam obisnuit cu el...cred ca daca nu ar exista as citi, mas plimba prin parc, as sta la TV...
Pai ce am facut si pana acum cand nu am avut...peu nu am avut netu pana la 11 ani...si a fost bine adica ma jucam in aer liber si cu net stau si imi cam stric ochii... dar nu ma pot abtine´
si acum m-am cam obisnuit cu netul si ar fi cam greu daca nu la's avea
Cred ca mult mai multe decat fac acum.mananca timp pretios, bata-l vina. da nici sa-l lasi parca nu-ti prea vine. Problema.
Muuulte as citi in parc o carte m-as plimba cu bikikleta ...as iesi cu amici care mi as face pentru ca nu ar sta nimeni pe internet si as avea cu kine iesi...asa acum e net nima nu iese din casa
Vara as iesi mereu afara, in parc, m-as plimba, as admira natura...primavara la fel, numai ca as avea si scoala...ma rog, in vacanta de Pasti si in weekende Toamna. Ar fi cam frig... m-as uita la TV daca as avea la ce, iar daca nu as juca niste jocuri din calculatorul meu Iarna...as face la fel ca si toamna
Ar fi mult mai bine daca nu ar fi internet, pentru ca oamenii ar citi mult mai mult si cei care nu citesc probabil ca s-ar apuca de citit(dar este nevoie si de eliminarea TV-ului). Eu cu siguranta as citi mai mult, dar oricum eu nu folosesc internetul in scopuri rele, ci pentru a ma documenta sau altele. Ziua eu nu prea stau pe net, asa ca nu pot face activitati fizice afara, fiind noapte.
Eu aş fi citit o carte şi aş fi făcut mai multe sporturi. Tu nu ai fi avut cui să pui întrebări de genu.
Totuşi, e foarte bine dpdv al răspândirii informaţiei că există. Deşi lumea îl foloseşte greşit. Asta e...
Xenoverse1 întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: