| EnvyU a întrebat:

Ce ati face daca peste o luna vine nunta unui coleg de munca si nu aveti cu cine sa va duceti? V-ati duce singur? Nu stiu ce sa fac. Nu ii cunosc familia sau prietenii si noi ne cunoastem doar de 2 luni. Sa nu ma duc? M-a invitat si nu stiu ce sa fac. Nunta pica cand sunt liber deci de treaba asta nu e problema, doar ca nu am cu cine sa ma duc, mai ales ca nu este in Bucuresti, nunta este la Ramnicu Sarat. Cum fac sa cunosc o fata cu care poate sa ma duc? haha

Răspuns Câştigător
| AFR81 a răspuns:

Daca ai fi cunoscut macar o parte dintre invitati, atunci ar fi fost in regula sa mergi singur. Ma gandesc, totusi, ce o sa faci toata noaptea acolo, cunoscandu-l doar pe mire. Nu cred ca o sa te simti prea bine. Pe langa asta, locatia nu e la indemana deloc. Daca era un prieten din copilarie, poate ar fi meritat efortul, dar pentru cineva pe care il cunosti doar de 2 luni. In locul tau as cauta motive, reale sau nu, sa nu particip. O alta solutie ar fi sa ii dai decat darul. Asa va fi si el multumit, iar la nunta ta se va simti obligat sa vina sau macar sa iti plateasca cu aceeasi moneda. La ultima intrebare pe care ai pus-o nu are rost sa raspund.

1 răspuns:
| LDCCristi a răspuns:

Nu ai o verisoara sau o amica mai apropriata? Sa cunosti o fata si sa te duci si ea la nuta e cam greu..Incearca sa te dai la cine cunosti.
Daca nu si nu faci altfel:
Daca a doua zi, tot esti liber te duci frumos si gata.