| gabrielle_1925 a întrebat:

Ce ati face daca v-ati trezi cu un bebelus in pragul usii cu bilet ca este special pentru voi? Opaaa...

Răspuns Câştigător
| anonim_8893 a răspuns:

Chiar daca am 15 ani. l-as pastra si daca vine aia d la protectia copiilor ii spun adevaru ca l-am gasit la usa si ii rog sa ma lase sa il pastrez pana apare parinti lui. mie imi plac foarte mult copii.big grin nu e ca as fi mama la varsta asta laughing pur si simplu imi pl copii

9 răspunsuri:
| Atotstiutorul a răspuns:

1. trebuie sa ma asigur ca este al meu eventual teste de ADN(in cz asta il pastrez)
2. daca nu e al meu, casa de copii scrie pe el! doar nu o sa cresc eu progenitura altuia

| KellyGreen a răspuns:

NU cred ca mi s-ar intampla asta. Oricum bine ca exista orfelinate ca eu sigur nu o sa-l cresc cat timp stiu ca nu este al meu. Dar inainte de al duce la orfelinat as citi biletul sa vad ce naiba scrie in el. Oricum pana vin aia de la protecti copilului logic ca-las baga in casa i-as da sa manance s-ar culca si cand se trezeste o sa aiba niste parinti care sg nu o sa-l abandoneze.

| loredana2012 a răspuns:

Killer, la masaaaaaa!

| MarcAnthony a răspuns:

Ma interesez cine este mama. Daca se dovedeste ca este al meu, il pastrez, si angajez persoane care sa se ocupe de el, sau il las la bunici etc. Daca nu, il dau la protectia copilului, sau la centre de copii. Si asta foarte repede.

| ✿puffa✿ a răspuns:

Evidenth ca nu las pastralaughing. am 13 ani! Loool... dar slabe sanse ca in curtea unde stau euu...nici scrisorile nu ajung la minelaughing

| myxolaryy a răspuns:

Sa vezi si sa nu crezi asa mi s-a intamplat mie eram la tara la bunici si am esti afar sa vad ce face cutu meu si ce sa vezi in fat porti un bebe mic in cosulet cu carucior si dotat cu detote sta acol ii eu in casa era 11 de nopte doar nu era sa-l las acol lool si l-am culcat la hranit cu biberonu lui a doua zi am sunato pe mama si i-am spus intamplare impreuna cu ea lool am mers la protectia copilului acola au subnat-o pe mama bebeului si ea a spus ca nu are bani sal creasca asa cal da spre adoptie atata mi-a trebuit si i-am spus mamei sal adoptam de fapt era fetita si mama la adop[tot draguta intamplare mi s-a intamplat acu o luna ok pa lool

| anonim_8893 a răspuns:

Chiar daca am 15 ani. l-as pastra si daca vine aia d la protectia copiilor ii spun adevaru ca l-am gasit la usa si ii rog sa ma lase sa il pastrez pana apare parinti lui. mie imi plac foarte mult copii.big grin nu e ca as fi mama la varsta asta laughing

Răspuns utilizator avertizat
| toteusunt a răspuns:

Sun la politie laughing)

ps:da sunt din Tg.Mures... da` nu`mi merge sa trimit mesaje rolling eyes