| heise a întrebat:

Ce ati face daca v-ati trezi cu un mos in pat? laughing Cum ati reactiona?
Dar daca v-ati trezi cu un baiat cu muschi, aratos, aratand ca baiatul visurilor voastre, sau cu o fata, frumoasa, avand toate calitatile, si dotata?

Răspuns Câştigător
| blue95 a răspuns:

Daca m-as trezi cu un mos in pat as tipa si i-as da una cu siguranta laughinglaughing. daca m-as trezi cu un baiat cu muschi si cum ai spus tu, mai vedem ce voi face.laughing sa vad eu si dupa aceea.

19 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Dacă m-aş trezi cu un moş în pat cum spui tu probabil m-aş speria ce caută /caut la el în pat?! Cu un băiat arătos aceeaşi reacţie. Baftă!

| Arthur a răspuns:

Eu chiar nu ştiu cum aş reacţiona să mă trezesc cu un moş în pat...
nici măcar cu un tânăr arătos, dar cu o fată mai vii de acasă.
Cunosc persoane pe care nu le-ar deranja anii ci banii, sau acele persoane care au înclinaţii spre persoane mai în vârstă, e mult de filosofat pe această temă. Apropo, se spune că dragostea e oarbă şi surdă, se referă oare şi la problema diferenţei de vârstă?

| Floreenofficial a răspuns:

Pai cu o fata ar fi minunat. :X
cu un mos aoleu macar de-ar fi spalat da nu nici vorba fug unde vad cu ochii rolling on the floor

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

thinking nu ma atrag barbatii cu muschi, fetele nici atat; ca nu-s pe invers.
Deci.cred ca prefer mosul laughing

pa, pa.

| Ady00pk a răspuns:

Aici e o dilemalaughing o fata daca s-ar trezi cu oricare din acele 2 variante nu ar reactiona placutbig grin
Un baiat daca s-ar trezi cu o fata e altceva mai ales daca are toate calitatilelaughing barbatii sunt facuti pentru asa cevalaughing pe langa femeile o fac doar pentru ca asa trebuie si pentru placere dar nu asa de mare ca a barbatiilorbig grin

| madia a răspuns:

Cu Mos Craciun? love struck "yeeey, ce cadouri mi-ai adus?"
Cu baiatul visurilor mele: as fi bucuroasa. logic.
Cu o fata: "Ceee, stiam eu ca sunt confuza, dar nici chiar asa :ss"

| sensesDelight a răspuns:

I-aș da afara pe toţi din patul meu. laughing Chiar dacă ar fi un moş, sau băiatul viselor mele, n-ar avea nicio legătură cu mine şi nici cu patul meu. Aşa că puţine şuturi şi-un ţipăt talentat de-al meu cred că i-ar trezi la realitate. Goshhh, ce-s cu întrebările astea? laughing

| foxi a răspuns:

As intreba cat are in cont! In varianta doi, as profita pentru o partida...soc!

| Simona a răspuns:

Pai cu baiatul visurilor mele...nu cred ca as mai zice ceva.
dar cu un mos as tipa, eu stiu...
dar ce intrebare...ai patit-o cumva?laughing

| Necunoscută a răspuns:

Dacă m-aş trezii cu un Moş în pat, aş presupune că e Moş Crăciun sau Nicolae, şi l-aş ruga să îi înveţe ceva pe ăia care nu ştiu să scriehappy

Dacă m-aş trezii cu un băiat cu muşchi (să arate şi ca băiatul coşmarurilor mele) l-aş ruga politicos să părăsească patul, pentru că e proprietate privatăhee hee. Dacă ar arăta ca băiatul visurilor mele (n-am unul oh go on) poate aş intra în vorbă cu el.

happy

| Necunoscută a răspuns:

Aaaaa, scuze :d am uitat să te întreb cevahappy

1. Ce înţelegi tu prin "dotat/ă"? Băiat: să o aibă de 25 de cm? Fată să aibă sâni mărimea 110? Sau ce?happy
2. Câţi ani ai?raised eyebrows

| TrustMe a răspuns:

M-as pisa pe tine in toate cazurile si pe intrebarile tale.

| aqswdefrgthyjukilo a răspuns:

M-as culca la loclaughing...glm...daca ar fi mos i-ar trage 2 pana ar da coltu i daca ar fi un baiat aratos l-as intreba cum de a ajuns acolo

| denismaria92 a răspuns:

Daca m-as trezi cu un mos in pat.as sari din pat, l-as inchide in camera si i-as tine usa sa nu iasa rolling on the floor apoi m-as duce la ai mei sa le spun.
si daca m-as trezi cu un baiat cum ai zis tu.chiar nu am idee laughing banuiesc ca m-as intreba "omg.visez?" laughing

| Corina1325 a răspuns:

Pai... daca m-as trezi cu un mos in pat as crede ca e un cosmar... daca m-as trezi cu baiatul visurilor mele as crede ca e un vis frumos care nu as vrea sa se termine. As vorbi cu el, nr. telefon, i-as spune ca am vrea sa pastram legatura. Iar mosului i-as pune intrebari de genu':cine esti?, de ce ai venit tocmai la mine. iar in final i-as spune sa plece

Răspuns utilizator avertizat
| Emmeii a răspuns:

Daca m-ar trezi cu un mos in pat. as fugi mancand pamantul.laughing
daca ar fi baiatul. =p~. aaah. l-as privi ore intregi.
daca ar fi fata, as trezi`o sa plece.
P. S : sunt fata.winking

| iakelclaudiu a răspuns:

Depinde ce ganduri are ea...
Cum mai nou sunt pe cont propriu sunt disponibil pentru orice laughing
Daca doar a gresit patu', o lasam pe altadata dupa o intalnire mai normala.

| lau1995 a răspuns:

Cu un mos as chema politia si i`as lua o papusa gonflabila/ La baiat nu sunt gay/ Iar la fata i`as face multe si de toatelaughing

Întrebări similare