Daca m-as trezi cu un mos in pat as tipa si i-as da una cu siguranta . daca m-as trezi cu un baiat cu muschi si cum ai spus tu, mai vedem ce voi face. sa vad eu si dupa aceea.
Dacă m-aş trezi cu un moş în pat cum spui tu probabil m-aş speria ce caută /caut la el în pat?! Cu un băiat arătos aceeaşi reacţie. Baftă!
Eu chiar nu ştiu cum aş reacţiona să mă trezesc cu un moş în pat...
nici măcar cu un tânăr arătos, dar cu o fată mai vii de acasă.
Cunosc persoane pe care nu le-ar deranja anii ci banii, sau acele persoane care au înclinaţii spre persoane mai în vârstă, e mult de filosofat pe această temă. Apropo, se spune că dragostea e oarbă şi surdă, se referă oare şi la problema diferenţei de vârstă?
Pai cu o fata ar fi minunat. :X
cu un mos aoleu macar de-ar fi spalat da nu nici vorba fug unde vad cu ochii
nu ma atrag barbatii cu muschi, fetele nici atat; ca nu-s pe invers.
Deci.cred ca prefer mosul
pa, pa.
Aici e o dilema o fata daca s-ar trezi cu oricare din acele 2 variante nu ar reactiona placut
Un baiat daca s-ar trezi cu o fata e altceva mai ales daca are toate calitatile barbatii sunt facuti pentru asa ceva pe langa femeile o fac doar pentru ca asa trebuie si pentru placere dar nu asa de mare ca a barbatiilor
Cu Mos Craciun? "yeeey, ce cadouri mi-ai adus?"
Cu baiatul visurilor mele: as fi bucuroasa. logic.
Cu o fata: "Ceee, stiam eu ca sunt confuza, dar nici chiar asa :ss"
I-aș da afara pe toţi din patul meu. Chiar dacă ar fi un moş, sau băiatul viselor mele, n-ar avea nicio legătură cu mine şi nici cu patul meu. Aşa că puţine şuturi şi-un ţipăt talentat de-al meu cred că i-ar trezi la realitate. Goshhh, ce-s cu întrebările astea?
Pai cu baiatul visurilor mele...nu cred ca as mai zice ceva.
dar cu un mos as tipa, eu stiu...
dar ce intrebare...ai patit-o cumva?
Dacă m-aş trezii cu un Moş în pat, aş presupune că e Moş Crăciun sau Nicolae, şi l-aş ruga să îi înveţe ceva pe ăia care nu ştiu să scrie
Dacă m-aş trezii cu un băiat cu muşchi (să arate şi ca băiatul coşmarurilor mele) l-aş ruga politicos să părăsească patul, pentru că e proprietate privată. Dacă ar arăta ca băiatul visurilor mele (n-am unul ) poate aş intra în vorbă cu el.
Aaaaa, scuze :d am uitat să te întreb ceva
1. Ce înţelegi tu prin "dotat/ă"? Băiat: să o aibă de 25 de cm? Fată să aibă sâni mărimea 110? Sau ce?
2. Câţi ani ai?
M-as culca la loc...glm...daca ar fi mos i-ar trage 2 pana ar da coltu i daca ar fi un baiat aratos l-as intreba cum de a ajuns acolo
Daca m-as trezi cu un mos in pat.as sari din pat, l-as inchide in camera si i-as tine usa sa nu iasa apoi m-as duce la ai mei sa le spun.
si daca m-as trezi cu un baiat cum ai zis tu.chiar nu am idee banuiesc ca m-as intreba "omg.visez?"
Pai... daca m-as trezi cu un mos in pat as crede ca e un cosmar... daca m-as trezi cu baiatul visurilor mele as crede ca e un vis frumos care nu as vrea sa se termine. As vorbi cu el, nr. telefon, i-as spune ca am vrea sa pastram legatura. Iar mosului i-as pune intrebari de genu':cine esti?, de ce ai venit tocmai la mine. iar in final i-as spune sa plece
Daca m-ar trezi cu un mos in pat. as fugi mancand pamantul.
daca ar fi baiatul. =p~. aaah. l-as privi ore intregi.
daca ar fi fata, as trezi`o sa plece.
P. S : sunt fata.
Depinde ce ganduri are ea...
Cum mai nou sunt pe cont propriu sunt disponibil pentru orice
Daca doar a gresit patu', o lasam pe altadata dupa o intalnire mai normala.
Cu un mos as chema politia si i`as lua o papusa gonflabila/ La baiat nu sunt gay/ Iar la fata i`as face multe si de toate