| andreiutzucu a întrebat:

Ce ati face de ati avea 1000euro?

20 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

O donatie.

caramela
| caramela a răspuns:

Buna seara! daca as avea acesti bani, as trata boala mea mai bine, si mi-as face actele la casa...crying

| PetreConstanta a răspuns:

I-as da la un batran

| RockLegend a răspuns:

As astepta sa fac 18 ani si m-as duce cu tata la Amsterdam smug

Răspuns utilizator avertizat
| xAbb a răspuns:

Eu...as merge intr-o vacanta de neuitatbatting eyelashes cu cineva special big grin si daca ar mai ramane ceva...hmm thinking i`as pastra pentru orice eventualitatebig grin

| Lori34 a răspuns:

I-as cheltuy pe dulciuri si pe jucarii

| 123321998896768 a răspuns:

Buna! daca as avea jumate jumate sau mai mult i-as tine deoparte la economii iar restul i-as investii in haine...ma rog ce-mi place mie normal fundita? pliiisssbig grin

| Deealovestpu a răspuns:

Pai pai, stai asa nu ma grabii.mi-as lua enspe mii de chestii care nu-mi folosesc...nu,de fapt m-as duce undeva intr-o statiune la ultra-all-inclusive :->tu ce ai face cu 1000 de euro?happy

| biia_6810 a răspuns:

Mi'as cumpara o multime de haine :Xaaa si pantofiiii si cosmetice:Xextensii de par lenile de contact albastre mi-as lua o casa de vacanta la mare :X:X:Xsi as deschide un salon :X:Xahhh! comic e ca am banii astia dar nu' i pot folosii pentru asta deoarece sunt ai parintilor

| dani9354 a răspuns:

M-asi duce cu ei in vacanta in Turcia si m-asi distra la maxim sa uit de toti si toate din RO! Cu fete evident si multa beretongue

| EcstasyW a răspuns:

Pai as dona m-as duce la mare...si mi-as cumpara multe...

| Annd a răspuns:

M-as duce in Spania sa-i cer cuiva niste explicatii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand mi-asi achizitiona lucrurile de care am nevoie(si pe care nu le am ) si restul as pastra pentru orice situatie.

| kukuucu a răspuns:

Mias cumpara o bicicleta ff buna.big grin

| dirtull a răspuns:

Mi-as lua un atv

| HyugaMykeyla a răspuns:

O parte din bani as dona, iar de restul as cumpara ceva folositor.

| leonard_9438 a răspuns:

Mas duce la mare

Întrebări similare