anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ati face penttru a scoate romania din criza?

Răspuns Câştigător
| VladSilviu a răspuns:

As declara razboi americanilor, totodata ne lasam predati si ne iau aia tara. ne platesc aia toate datoriile si tot ce avem si ne punem pe picioare in 1 saptamana happy misto imaginatie, nu? big grin

8 răspunsuri:
| Ucigasuldeprostie a răspuns:

As scade cota TVA pentru a incuraja firmele vechi cat si cele noi sa investeasca in afacerea lor. Cresterea tva nu a facut decat sa puna si mai mult capac intreprinderilor mici...

| ionutVUVUZELA a răspuns:

As invata prostii ca tine sa scrie

| ZambetulNebuniei a răspuns:

Daca as fi la conducerea tari m-as opri din furat si m-as apuca de munca.

| robertpaul a răspuns:

M-as ruga la D-zeu sa ii cracaneze pe toti hotii, tiganii si parlamentarii, pentru ai recunoaste dupa mers.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

As pune la putere un taran din Ardeal laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt dispus sa fac o multime de sacrificii pentru a imi scoate mult iubita tara din criza.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asi da o lege prin care o comisie externa formata din romani plecati din tara din cauza nesimtitilor de aici, sa analizeze toate persoanele din functiile de conducere si din functiile importante. Toti cei fara minte in cap, care nu stiu nici sa faca acordul intre subiect si predicat, fufele care stiu sa se strecoare prin paturile sefilor si sa faca apoi nazuri, sa ajunga la munca de jos. Inclusiv patronii care nu iti dau salariul la timp sau iti dau un salariu de mizerie si spun ca iti ofera marea cu sarea. Timp de minim 7 ani, la munca de jos, in conditiile oferite de ei ca si angajatori. Desfiintat nepotismul si linguselile. O alta comisie sa-i examineze psihologic si din punct de vedere al bunelor maniere. Si cei care vor face parte din guvern si posturi de conducere sa fie acreditati de MENSA, obligatoriu! big grin Cred ca "un taran din Ardeal", cum spune Vickyioana, ar avea mari sanse de castig. Macar bunul-simt il are si frica de D-ZEU.

Întrebări similare