| Andreea_4169 a întrebat:

Ce ati face voi ca sa scapati de tristete?

Răspuns Câştigător
| Kat123456 a răspuns:

Indiferent care este motivul pentru care esti trista gandeste-te ca ai prieteni langa tine sau poate nu dar familia o sa te sprijine mereu. Pune o melodie, apucate de dans sau pur si simplu uitate la un film dar nu uita sa rontai ceva big grin. Nu mai fi suparata ca nu iti sade bine ai incredere in tine fii puternica fii o luptatoare, iesi un pic pe afara ia o gura de aer cam rece dar asta e si revinoti viata merge mai departe indiferent de ce obstacole te vei lovi!

19 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

As asculta muzica, m-as uita la ceva comedii dragute, as citi ceva carti relaxante si amuzante din colectia Chic sau Romanul de dragoste, as vorbi cu prietenii si as face, daca as putea, o calatorie ca sa scap de rutina, de stare sau de motivele care mi-au adus tristestea pe cap.
Ce nu as face - nu as starui sa ma gandesc asupra motivelor, nu m-as cufunda in tristete ca intr-o baie, pentru ca odata cufundata cu mare greutate as putea iesi. In general trebuie sa ai o perspectiva optimista asupra lucrurilor sau sa incerci sa nu te gandesti la ceea ce urmeaza. Lucrurile rele se intampla cu voia sau fara voia noastra si nu suntem in masura sa le impiedicam prin anticipare. Ideea mea ca "drobul de sare" se poate sa cada in capul copilului, dar putem face doua lucruri - sa mutam drobul, sa mutam patul copilului. Ingrijorarea si ideea fixa nu ajuta cu nimic. Tristetea este un sentiment propice acestui anotimp. Vine odata cu ploile, cu sarbatorile (daca n-ai pe cineva alaturi, sau n-ai bani), dar nu trebuie sa uitam ca dupa orice iarna vine primavara, vara... Si tot asa si tristetea este inlocuita de bucurie, de speranta, de fericire. Ceea ce lipseste este doar timpul. Iar cu cat timpul trece, cu atat si tristetea isi pierde din puteri.

Răspuns utilizator avertizat
| Melody a răspuns:

Ooo, buna intrebare. Cred ca o carte te-ar mai face sa uiti, te-ar scoate putin din lumea ta, numai sa te poti concetra la citit. Astept si eu alte "leacuri".

| Andruza a răspuns:

Eu unaa ascult o muzica buna
Care sa ma faca sa uit de orice!
Mai i-au si ceva dulceehee hee
Mai vorbesc cu 1, 2, 3 prietenii
Care ma stiu ca mereu ma vor scoate dintr-o stare straight face
thinking Si cam atat big hug
Sau ies la o plimbaree blushing
Fundaa? puppy dog eyes
:*

| GogosikaInfuriata a răspuns:

Pai cum tristetea e inamicul meu nr 1 laughing gasesc diferite metode pentru a scapa de ea, si anume: ori fac shopping (functioneaza de cele mai multe ori), ies in oras cu cele mai bune prietene (la o praji, pizza, coffee/suc, la un film-comedie), sau organizam chefuri pentru a ne distinge, ehh asta da viata, de ar fi toata asa roz laughing daca sunt acasa si nu am chef de iesit, ma uit la o emisiune de divertisment, sau ascult muzica vesela care ma face sa "topai" laughing
Sunt multe depinde de fiecare om in partewinking
Nu mai fii tristuta, orice ar fi nu cred ca e atat de grav si fara rezolvare happy :*

| WiPi a răspuns:

Rasul e cel mai bun medicament! big grin

| byencutza95 a răspuns:

Pai ca sa scapi de tristete te poti gandi la toate momentele frumoase din viata ta, poti petrece timp alaturi de cea mai buna prietema, poti viziona un film de comedie, poti iesi in oras, poti asculta muzica, poti face totate lucrurile care te fac fericita...happy

| byencutza95 a răspuns:

Toate*

| SMaricel a răspuns:

Buna, m-as distra asclutand muzica, as dansa, vorbesc despre lucruri sau amintiri vesele, si tot asa

pa pa

| XxRockStarxX a răspuns:

Pai. as iesi in oras cu prietenele, as merge la un suc, as vorbi la telefon cu o prietena, m-as uita pe reviste. tot felul de chestii

| alinutza92r a răspuns:

Dau drumu la muzica ritmata, incep sa dansez si imi trece

| insanityana a răspuns:

20 de minute masaj, de doua ori pe saptamana. masajul reduce secretia de cortizol, hormonul stresului, sporind numarul si viteza conexiunilor neuronale.
meloterapia_ este folosita de multe ori in tratamentul aplicat pacientilor care sufera de depresie. alaturi de alte terapii ocupationale (pictura, modelarea, muzica), ajuta persoanele introvertite sa se exteriorizeze. terapia se bazeaza in general pe muzica simfonica, piese alerte, dar orice muzica e buna cu conditia sa ti inspire momente vesele de viata. lumea medicala s a pus de acord: sentimentele de bucurie si fericire ne ajuta sa traim mai mult si mai sanatos. din pacate optimismul nu este intodeauna suficient pentru inducerea starii de bine. e nevoie si de cateva trucuri pentru alungarea tristetii, usor de gasit si de pus in aplicare. enjoy

| RobbyE a răspuns:

1. as asculta muzica clasica
2. m-as uita la niste comedii
3. mi-as suna 2-3 prieteni si i-as invita la mine/la plimbare/la un suc (e cea mai buna metoda)

| RobbyE a răspuns:

Comedi*

| HoneyBii a răspuns:

Asculta niste melodii care te fac sa te simti bine.Gandeste.te la ceva amuzant, la o intamplare care pe tine te. a facut fericita.

Be happy!>; d

| GabiBrasov a răspuns:

E nasoala rau tristetea.
Gandeste-te ce te-ar face fericita.
Poate un suc cu prietenii/o iesire in oras/o clubareala.
Eu cand sunt trist prefer sa vb-esc cu prietena mea si imi trece happy

Răspuns utilizator avertizat
| cristi1234 a răspuns:

Asculta muzica!

Întrebări similare