| AndreeaAndreea2000 a întrebat:

Ce ati facut astazi? Cum v-ati simtit?

4 răspunsuri:
| oprescudorin11 a răspuns:

Excelent m-am simtit.Am calatorit prin Capitala, m-am uitat la fete frumoase si mai putin frumoase. Am baut o bere si am fumat si mancat.Am comunicat cu diverse personaje.Mi-am amintit si mi-am cantat in gand un concert [pentru pian de Mozart, am realizat ca muzica lui este asa de profunda incat o viata lunga l-ar fi plictisit.M-am uitat la batrani si la copii, doar cu curiozitate. Fara sa judec.La mamici frumoase si responsabile, ma gandeam cata suferinta si cata recompensa vor avea in viata creand si indrumand un nou membru al umanitatii.M-am uitat pe furis sa vad toate expresiile fetelor lor.Cu 't'cu underlaut.
Cand vedeam o fata frumoasa, incercam sa-i vad ce va deveni mai tarziu, dupa cum se comporta, la fel cand vedeam copiii.
Cred ca a fost una din cele mai linistite, agreabile, echilibrate zile din viata mea, fara nici un eveniment capital. Dar tu?

| Aimee33 a răspuns:

M-am simtit minunat in acea zi, deoarece am iesit cu o prietena in oras la un suc, ne-am mai plimbat prin parcuri, vremea fiind una foarte frumoasa. happy

| IceKitty18 a răspuns:

Uraaat,e ora 4 imediat si nu dorm, m-am trezit la 17 dupa masa, am fost la tennis, la prieten, am avut nervi, am dormit de la 22 la 2..si de la 2 pana acum pe internet.

| dassy a răspuns:

Pot spune că m-am simţit destul de bine!
Este vacanţă. deci sigur m-am simţit minunat!
Cum e în vacanţă? Îţi place? :3

Întrebări similare