Am fost la "Ancuta", un restaurant cu specific romanesc, dupa o sedinta foto impreuna cu fotograful si prietena mea, afara era foarte cald, asa ca ne-am luat cate o bere rece sa ne potolim setea. Am baut foarte repede si la fel de repede am si ametit.Intr-un final am plecat acasa foarte binedispusa, la prietena mea si cand am ajuns in fata scarii ei, am vomat absolut tot.
O singura data, am baut impreuna cu sotul meu o sticla de Francusa de Cotnari. Mie mi-au revenit cam doua pahare (imens pentru rezistenta mea la alcool). Imi amintesc ca veneam spre casa si simteam cum se clatina asfaltul, sotul meu imi povestea ceva dragut si eu radeam, radeam. Imi mai amintesc ca am facut dragoste foarte tandru desi eu tot mai radeam si apoi am adormit imbratisati ca niciodata. M-am trezit dupa vreo trei ore intepenita si inghetata.
Cel mai rau a fost la majoratul meu, cand eram mica si inconstienta si am baut cam mult. Stiu ca am inceput sa cant si sa dansez in ploaie, dupa care nu imi amintesc prea multe. De atunci, chiar daca merg la chefuri si beau alcool, o fac cu masura.
OMG...cate povestiri... ce bine de aia care nu consuma......
Deci...cand ma imbat o sa-ti raspund... oricum nu beau asa ca...
Depinde de situatie.
In general cand ma pun in pat si simt ca se invarte camera cu mine...prefer sa ma ridic...sa stau la calculator si sa beau muuulta apa.De obicei in momentele alea nu se afla prea multa lume pe mess...asa ca dau raspunsuri la intrebarile de pe TPU sau ma plimb pe profilele de hi5 ale prietenilor.
Nu stiu cum reusesc unii sa se bage direct la somn...ca eu nu prea pot...decat atunci cand beau destul de putin si sunt foarte obosita.
Si inca ceva. dupa o betie...dorm foarte putin.4 ore si gata.Nu mai pot dormi. Dar a doua zi... e groaznic.Mahmureala...nu am pofta de mancare...si beau vreo 4 litri de apa cel putin
O singura data am baut peste masura, aveam vreo 16 ani, stiu doar ca am lesinat in discoteca si de acolo s-a rupt filmul pentru mine.
Soţul meu s-a îmbătat prima dată când avea cam 2 ani! La Revelion, când ocupată cu musafirii, soacra-mea l-a scăpat din vedere, iar el harnicuţ nevoie mare, s-a apucat să golească paharele aduse în bucătărie la spălat. până să prindă maică-sa de veste era turtă. S-a urcat pe un scaun şi a început să peroreze de zor (unde până atunci, tăcea mâlc în prezenţa străinilor şi nu scotea o vorbă).
Eu, în ajunul Crăciunului, am descoperit sub o masă o oală cu vişine scoase din vişinată şi m-am apucat să mănânc pe săturate. Fireşte că adormit buştean şi ai mei mă căutau de nebuni pe afară, că se lăsase noaptea. Până la urmă, tot biata bunică, a văzut o ghetuţă iţindu-se de sub faţa de masă şi m-au scos de acolo aproape sufocată, că eram cu nasul în vişine
La nunta noastră, mama mea, s-a apucat să explice că eu nu beau (de "beţivană precoce"ce am fost) şi aşa am aflat că până şi la năravuri ne asemănam.
Soţul meu, mai bea şi acum (şi mă înnebuneşte cu vorbăria când e pilit) dar eu m-am cuminţit!
Nu este bine sa bei alcool fara noima.Ar trebui sa bei cu masura.Atunci cind mi s-a intimplat sa intrec masura mi aduc aminte ca am vomitat dupa care m-am culcat iar a doua zi aveam dureri groaznice de cap si intruna beam apa minerala.De atunci mi-am zis originalul ''k nu mai beau in viata mea'' asa zic toti insa cind se iveste o alta oportunitate nu toti se retin de a nu bea.Eu insa mi-am promis in primul rind mie insami ca daca mai consum alcool o fac cu masura fara exces si beau doar bautura de calitate.
Bineinteles ca am mai cerut o sticla...de apa minerala si niste algocalmin ca ma durea capul Asta se intampla a doua zi...
Am stat cu capul in toaleta, blestemandu ma ca nu m am putut abtine sa nu intrec masura. din pacate pentru mine sunt foarte constient cand sunt beat si imi amintesc tot.
apoi ma pun in pat si ma rog sa nu se mai roteasca cu mine atat de tare. daca reusesc sa adorm in urmatoarele 2 ore sunt cel mai fericit.
a 2 a zi sper sa fie sticla cu apa minerala si antinevralgicul cat mai aproape de pat. si mi spun ca nu o sa mai beau never( asta pana la prima ocazie, cand incerc sa fiu mai cumpatat).
P. S. oricum astfel de situatii sunt destul de rare
Am baut o singura data si atat. Cand m-am trezit mi-a dat bunica un pahar cu apa si cu sare de lamaie (tremuram din toate incheieturile) si m-am simtit bine dupa aia. A fost singura data. Am 28 de ani si... multumesc lui Dumnezeu, m-am tinut bine, nu am mai baut niciodata. Bafta
Pai...Am fost la o petrecere unde era si baiatul pe care il plac. M`am imbatat bine apoi l`am luat usor cu un dans, apoi l-am sarutat si m-am combinat cu el. A doua zi ma intalnesc accidental cu el si imi spune:"Hei. Ce mai faci? mi-a placut foarte mult aseara de tine!"Nestiind ce spune am sunat`o pe prietena mea cea mai buna care se afla si ea la petrecere si am intrebat`o ce s`a intamplat...Si mi-a zis ca a vrut sa imi faca o surpriza.
P. S:Si acum mai sunt cu el
anonim_4396 întreabă:
Yurisa întreabă: