| Mayyyyyy a întrebat:

Ce ati prefera sa faceti:
1.sa cititi;
2.sa scrieti';
3.sa iesiti cu prietenii!
de ce? argumentati-va raspunsul!
cel mai surprinzator raspuns va primi o funda!

Răspuns Câştigător
| pufulete_3999 a răspuns:

Toate 3: Sa citesc pentru ca pur si simplu cartile imi fac cu ochiul... Sa scriu ca sa imi descarc sentimentele pe o ucata nesemnificativa de hartie... o fac semnificativa :-> si sa es cu prietenii pentru ca, stii tu, unde-s multi distractia creste.happy

9 răspunsuri:
| Lummy a răspuns:

Sa citesc...imi imbogatesc vocabulatrul si ma distrez.

| Ramonaaaa a răspuns:

In marea majoritate a timpului, imi place sa ies cu prietenii si sa ma distrez happy dar exista si unele momente cand tot ce vreau este sa stau in camera mea si sa nu mai las cartea pe care o citesc din mana.

| ioanalexandru a răspuns:

Buna!
atat sa citesc caci fara literatura am fi 0, cat si sa scriu. uite blogul meu, www.calina-ioan-alexandru.blogspot.com cat si sa ies cu prietenii.ce suntem fara prieteni?

| Nenumescovici00 a răspuns:

3.sa ies cu prietenii happy
pentru ca ma plictisesc citind si sa scriu nu prea am chef niciodata(doar pe mess) asa ca ma distrez iesind.

| PinkStyle a răspuns:

Sa ies cu prietenii deoarece ma distrez cu ei happy... si facem multe lucruri impreuna si niciodata nu ma plictisescbatting eyelashes!

| PrecioussGirl a răspuns:

Sa citesc.
sa ies cu prietenii pentru ca mai szchimb si eu cateva vorbe cu niste persoane, ma mai si distrez, rad etc.

| Ozanaf a răspuns:

Sa scriu pentru ca mi-ar place sa scriu inca o poezie pentru Michael.

| daniellla a răspuns:

Sa ies cu prietenii.Pentru ca cu ei ma amuz, comunic(imi place sa comunic direct )ne plimbam, sunt multe lucruri pe care le poti face cand esti cu prietenii.De citit imi place sa citesc doar unele carti, in rest mi se pare foarte plictisitor(depinde de carte).Iar de scris imi place sa fac compuneri...dar nimic altceva de scris.Deci prin excludere le-am luam.Cea mai faina chestie pare iesitul cu prietenii.

| XDarkAngel a răspuns:

Sincer, raspunsul meu nu e prea surprinzator, dar sa ies cu prietenii. citeste pana la capat, mai e happy! dar sunt un scriitor bun, scriu o carte pe calc (vreau so printez), fiindca altfel ma oboseste scrisul big grin. citesc mai rar doar carti care chiar ma captiveaza (gen fantastic), dar prefer sa aiba si film ca sa pot face comparatia happy.