| cornel a întrebat:

Ce ati visat in ultimele 5 zile? cel mai frumos vis dau funditahappy

12 răspunsuri:
| lol1232 a răspuns:

Eu am visat ca bombardez scoala si o daram cu o prietena este amuzant dar asa a fost.

| ImmortalQueen a răspuns:

Cel mai tare vis de pe aici mi s-a parut a lu' TheJokerOne

| Ada... a răspuns:

Cel mai dragut vis a fost atunci cand l-am visat pe baiatul de care imi placea mie. Eram la scoala, el cu gasca lui de prietenii, eu cu a mea. Se facea ca in apropierea scolii era un lac foarte frumos, iar pe langa el erau o multime de flori. Eu am mers sa culeg niste flori si am observat ca respectivul baiat vine dupa mine, se apropia din ce in ce mai mult si avea un zambetday dreaming. Eu il priveam cum venea si cand a ajuns la mine... m-am trezitcryingcrying. Oricum a fost un vis foarte frumosday dreaming:-x.

| Mary Marry a răspuns:

Pai am visat acum 4 zile ca eu am plecat cu tatal meu in India fara mama.visul e cam asa:am plecat de acasa spre aeroportul Otopeni iar eu eram foarte bucuroasa ca mergeam in India pentru 1 luna de zile.am mers cu taxiul pana la aeroport iar acolo am facut tot ce era de facut(am platiti taxe pentru nu stiu ce, am aratat pasaportul, asigurarule de sanatate, etc. dupa ce am facut toate astea eu cu tata mergem in sala de astepatre pentru a ne inbarca in avion dintr-o data apar o gramada de blituri de paparizzi si dintr-un colt apare Madonna care se ascundea de paparazzi iar eu m-am dus la ea sa-i cer un autograf iar ea mi la dat. dupa acea totul s-a linistit si m-am trezit in avion unde chiar in spatele lucului meu statea Madonna langa care era un loc liber asa ca l-am lasta pe tata si m-am dus la ea.cand m-am asezat langa ea am intrebat-o din start asa''ia zi-mi am asa perspectiva(adica daca sunt buna de star)iar ea a spus ca da dar v-a trebuii sa fac ceva cu buzele mele ca sunt cam mici iar eu i-am spus ca nu o sa-mi pun botox ca nu sunt de acord iar imediat dupa asta avionul Madonna mi-a dat cartea ei de vizita spunanad''cand ai nevoie de o inregistrare ceva sunama''. iar dupa aceea m-am trezit afara unde erau elefanti si niste tigrii in custi. iar la urma am ajuns in camera de la hotel, tata s-a dus pana la baie iar eu am scos cartea de vizita si am zis''o sa fiu un MEGASTAR''iar dupa aia visu s-a intrerupt. a da si acum o saptamana am visat ca eram in Hawaii la plaza cu verisoaramea.

| Skeletonized a răspuns:

Ce este un vis frumos?
Dupa parerea mea visele cele mai frumoase sunt cele care par foarte reale, care ma sperie, ma fac sa plang, sa ma agit in somn, sa-l simt real. Sa ma trezesc cu o amintire, un vis care sa ma faca sa ma intreb ce semne ascunde, un vis in care sa ma pierd. Urasc visele simple. Visele normale. Cele pe care le am in fiecare seara, legate de ceea ce am facut peste zi sau ceea ce imi doresc sa fac maine. Un vis frumos pentru mine nu este cel in care sun o printesa (sau mai stiu eu celaughing ), ci un vis care sa-mi faca inima sa bata putin mai repede si sa imi trezeasca intrebari.
Ca sa citez un cantec : "The dreams in wich I'm dying are the best I've ever had".

| zzzuperman a răspuns:

Imi pare rau dar din cauza regulilor de cenzura (si pentru ca is minori prin preajma) nu pot sa iti dezvalui ce am visat big grin

| Denysuk_3788 a răspuns:

Am visat ca am mers in excursie cu 2 prietene de la scoala.Asa...Pe drum una dintre ele(Claudia) mi-a spus ca ii e foame de nu mai poate laughing Eu i-am spus ca nu am nici eu mancare la mine si ca o sa mancam cand ajungem.Pe cealalta colega(Anne) a sunat-o profa noastra de romana si i-a spus ca fix langa cabana la care mergeam noi era o scoala si sa mergem la scoala aceea ca avem un concurs important la romana.Am mers acolo si asteptam pe holul scolii.Claudia mi-a spus ca ea moare de foame laughing si ca sa ma duc cu ea pana la baie.La baie ( laughing ) era un dulap mareeeee cu 100 de sertare si in sertare era o gramada de mancare si Claudia cand a vazut a inceput sa ia tot ce era acolo(numai bomboane, ciocolata, chestii de astea) si eu am inceput sa le bag in buzunare (am luat si un Rexona care nu stiu de unde aparuse printre atatea dulciuri big grin ) si a venit o fata blonda care ne-a spus ca acelea sunt proviziile lor pentru copiii care nu vin cu mancare la scoala. Apoi a inceput concursul si cand sa imi dea rezultatul de la el... m-am treziiiiitttt big grin Oare ce punctaj aveam? thinking

| Anonoim a răspuns:

Pe mircea badea nu e cel mai frumos da e cel mai amuzat parerea mea big grin

| DUTCH a răspuns:

Hmm, acu' nu-o sa spun ce whata; hell am visat eu.laughing
mary mary cred ca a fost cel mai amuzant vis. D:
apoi shini si denysuk.
si mi-a placut perspectiva lui Emy despre vise. Are dreptate.
daca o sa fie ceva la literatura despre vise, promit ca o sa ma folosesc din ce ai spus laughing) thanks >D

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi.Multe.Dar preferatu' meu a fost cand...
Era Luni [eram in vacanta de vara] si'am iesisem cu fetele prin oras.Intamplator,m'am intalnit cu baiatu' viselor mele. El ma intreaba pe mine daca vreau sa merg cu el pe malu' marii. Fara sa'l refuz am acceptat [logic]. Cum sunt eu de nebuna. L'am intrebat daca mai are prietena si de cand e cu ea.Si a zis ca are dar nu o iubeste.Si are doua saptamana cu ea.Ne asezam jos, si el se apropie de mine.Eu fericita in gandu' meu ne'am sarutat.Si app tot Cornel il chema dar noi ne alintam Annex si Cornelik o. o Il intreb eu pe el daca v'a afla gagikasa si'a zis ca nu.Si noi nu ne'am dat seama ca s-a facut seara.Si'am vazut o stelutza pe cer. El mi-a daruit'o mie. Mi'am pus dorinta, s-a indeplinit si m'a sarutat love strucklove strucklove struck.

| shini a răspuns:

Atunci cand am visat baiatul de care imi place.si a venit pe un cal alb si mi-a dat un catzeeel

| delikata a răspuns:

Poi am visat cu un baiat pe care nu-l cunosteam, mergeam cu el in parcuri de distractii, la mall, faceam tot felul de nazbatii copilaresti, am visat ca mi-a dat id lui ->imediat dupa ce m-am trezit mi-a venit in minte id ala si cand am vrut sa-l bag in lista il uitasem crying.