| GolopențaAdrian a întrebat:

Ce ati vrea cel mai mult pe lumea asta?

Răspuns Câştigător
| untu a răspuns:

Cel mai mult imi doresc ca pe lumea asta sa nu mi fie razboi, nici chiar sa declanjeze un al-3-lea razbpoi mondial! Imi doresc ca oamenii de pe lumea asta sa fie mai buni,mai calzi si mai intelegatori cum suntem noi romanii! Teebuie sa ne iubim semenii nostri si sa ajutam unul pe altul! Nu mai doresc crime,violuri,nedreptati,batai, sinucideri, lacomii, sa nu mai existe in Romania si in lume mafioti, corupti si interlopi periculosi!

| GolopențaAdrian explică (pentru untu):

Ti-as da un 10 pe asta daca as putea

| untu a răspuns (pentru GolopențaAdrian):

Multumesc frumos, prietene! Stai linistit, ca probabil mai astepti sa apara si alti raspunsuri decat mine!

23 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Sa fiu fericit mereu!

| GolopențaAdrian explică (pentru OldSoul):

Asta nu asi scoate-o din evidenta

| mentholinks a răspuns:

Doar sa ma simt bine, dar deocamdata si asta mi se pare greu.

| octav005 a răspuns:

Sa fie pace, fara hoti, sa ni se acorde toate drepturile, fara prostii de taxe, fara taxe la stat. etc

| GolopențaAdrian explică (pentru octav005):

Putine tari au asa ceva

| Deaad a răspuns:

Nu am asteptari de la lumea asta.
Sa-mi ofere ce are de oferit, eu nu vreau nimic in special.
(Sau doar asa cred?)

| GreenVoid a răspuns (pentru Deaad):

Probabil ca ai tot ce.ti trebuie ca daca viata ti.ar oferii doar **** n.ai mai zice asa.

| GolopențaAdrian explică (pentru GreenVoid):

Pai am ce-mi trebuie si sunt multumit

| GreenVoid a răspuns (pentru GolopențaAdrian):

Era vorba de ce a scris Deaad. Daca nu ai asteptari de la viata asta, daca nu aspiri la mai mult degeaba mai traiesti.Nu poti sa zici ca accepti ce are de oferit ca nu intotdeauna ofera lucruri pozitive deci dorinte ceva trebuie sa ai.Ok poate ai tot ce.ti trebuie cum zici tu da tot nu poti sa zici ca nu ai asteptari pe lumea asta si sa.ti ofere ce are de oferit laughing parerea mea.

| GolopențaAdrian explică (pentru GreenVoid):

Ai dreptate ca nu le-am pe toate si necazuri sunt la orice pas si multa nefericire pe acest pamant

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pace pe pamant

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Macar o zi impreuna cu o persoana draga sau sa fie mai comunicativ si entuziasmat dar deja visez frumos ^^

| CatalinVictor1985 a răspuns:

Eu vreau sa curat Romania de jigodii, lichele, talhari, dealeri, politicieni corupti, prostituate jegoase sau bolnave si mai am dar ma sterge TPU si nu vreau

| GolopențaAdrian explică (pentru CatalinVictor1985):

Pai as vrea s-o vad si pe asta dar ma cam indoies ca vorba ii vorba dar fapta e alta

| UzOm a răspuns:

Să dispară capitalismul.

| GolopențaAdrian explică (pentru UzOm):

Deci vrei comunism?

| UzOm a răspuns (pentru GolopențaAdrian):

Nu! Vreau meritocrație!

| aCek1ng a răspuns:

Eu imi doresc sanatate. Daca o am pe asta pot trai linistit.

| Ecaterina2016 a răspuns:

Sa îi am pe cei dragi cât mai mult alături de mine și sa nu mai fie animalele atat de chinuite de catre oameni :'(

| litere123 a răspuns:

Pace si fericire

| JstGeorge a răspuns:

Ca cei dragi sa fie sanatosi si sa fie acasa. (Adica familia).

Întrebări similare