Muzica, trailere de la filme, niste tutoriale poate si lupte ( UFC, MMA, Karate etc. )
Eu pe Youtube ascult muzică, mai mă uit la trailere şi caut câteva tutoriale sau rar vizionez clipuri cu cupluri adolescentine.
Pe Youtube aş vrea mai multă "curăţenie", gen să se şteargă videoclipurile astea eronate, pe cele care promovează prostia (în mare parte), să nu poate fi publicat orice video.
O zi bună!
Ma uit la gameri de obicei. (PewDiePie, BagOfGames, Keyori, Uberdanger, Dunkey, Jaynnewastaken, Brofresco, Anklespankin, Ionniedos, Nightblue3, Trick2g, Markiplier, Satana etc)
Eu pe youtube caut muzica, videouri amuzante cu pisici, videouri amuzante cu oameni, gameri, vloggeri etc.
Eu de obicei ascult muzica pe Youtube(ghici ce ), ma mai uit si la parody de la diferite videoclipuri de la unu Bart Baker, a facut o graaaaamaaada de parodii si-s chiar haioase si cam atat.
Mie imi place handmade-ul deci ma interesez despre quilling, despre cusut si multe altele.Si pe langa asta imi place sa vad multe tutoriale despre sanatate. Si bineinteles muzica
metalman întreabă: