| ...:::are a princess in a big world:::... a întrebat:

Ce avantaze si dezavantaje sunt daca esti reprezentant la avon sau oriflame.
primesti monstre de sarbatori, cadouri sau ceva te si platesc?
si minim cati ani ai voie sa ai ca sa devi reprezentant?
as vrea sa devin reprezentant si vreau sa stiu mai multe lucruri.
multumesc tuturor care ma ajutati love struck

16 răspunsuri:
| Anto97 a răspuns:

Trebuie sa ai buletin ca sa devii reprezentant avon(14 ani) la oriflame nu stiu daca e tot asa. mi se pare ca te platesc pentru a fii reprezentant happy

| Green a răspuns:

Avantaje avon:
-trebuie sa ai minim 18 ani
-primesti comision (15%, 20%, 25% sau 30%), depinde de valoarea comenzii
- ai promotii (daca ai comenzi de minim 220 de lei primesti gratis un lant sau altele. depinde de ei big grin )
- ai brosura reprezentantilor cu oferte
- dupa ce ridici comanda ai 18 zile termen de plata
dezavantaje:
- trebuie sa cumperi tu cataloage (5 cataloage= 7, 5 lei)
- cumperi tu monstre si alte produse necesare vanzarii (pungi etc)

iti spun din proprie experienta pentru ca sunt reprezentant avon
sper ca te-am ajutat happy

| Black_Cherry a răspuns:

La avon
avantaje: primesti pana la 40% din suma stransa pentru o comanda
mai primesti si cadouri gratis
daca ai sub 14 ani te poti inscrie dar trebuie o copie dupa buletinul unui parinte
comanda o poti face pe net si iti vine acasa
dezavantaje: cateodata trebuie sa umbli prin oras

| Black_Cherry a răspuns:

A si primesti in fiecare luna un catalog gratis daca vrei mai multe trebuie sa cumperi big grin sunt si eu reprezentant

| warwara a răspuns:

Sunt ceva avantaje. Comisionul poate creste pana la 30%, in functie de valoarea comenzii. Mai primesti si mostre cadou uneori, da le poti comanda si tu contra cost happy. Comenzile se plaseaza online, iar produsele iti vin acasa in 2 zile lucratoare. Ai intre 16-18 zile la dispozitie ca sa platesti factura.Trebuia sa ai 18 ani, in caz contrar te poti inscrie pe numele mamei. Si sunt diverse programe motivationale, mai multe decat la oriflame din cate stiu eu, ca am fost si acolo inscrisa. dezavantajul ar fi ca trebuie sa umbli ca sa dai produsele celor care ti le comanda. A, si comanda minima pentru care primesti discount este 110 lei.
Nu trebuie sa dai niciodata produsele, fara sa ti se dea banii pe ele pentru ca altfel risti sa nu primesti banii si e mai neplacut...
Te pot ajuta daca vrei sa te faci reprezentant. Da-mi msj pe privat!
Succes :*

| Bubble a răspuns:

Am fost. Nu ma mai fac in viata mea (am 16 ani) la inceput e bine. dupa ...mai bine nuhappy

| bl0nd1n4 a răspuns:

Pai faza e ca daca faci o comanda si nu primesti toti banii pentru comanda aceea. va trebui sa dai bani de la tine. si din cate stiu eu... primesti cadouri. in functie de suma platita. adica de comanda. acum nu stiu. si eu a trebuit sa fiu reprezentant. dar m-am razgandit. happy. dar nu intodeauna ai de pierdut in chestia asta. incearca. si vezi si tu.

| octavianpas a răspuns:

Reprezentant devii in momentul in care faci o comanda de 100roni. Dupa ceea trebuie sa-ti faci echipa sa castigi bani.Cadouri poti primi in momentul in care faci diferite comenzi cand sunt promotii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey. am vazut ce ati scris mai jos in legatura cu acele cataloage, pai ele nu vin gratis?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna fetelor. Avon ofera noi oportunitati celor care sunt interesate sa devina reprezentant. Daca esti din Sibiu si vrei sa intrii in lumea cosmeticelor nu ezita sa ne contactezi la id avon_only4u. Va asteptam cu drag pentru mai multe detalii. Si nu uitati: Viitoru va surade doar cu Avon!

| danuu_4423 a răspuns:

Buna! uite da add la dulce_danutza97si vrb acolowinking

| missaly a răspuns:

Eu sunt reprezentant avon si am 14 ani deci te pot ajuta cu detalii...
deci daca esti reprezentant sincer ai si avantaje si dezavantaje adica exista posibilitatea sa nu iti plateasca la timp si trebuie sa dai uh bani pe produsul respectiv [sincer mie nu mi s.a intamplat dar trebuie sa ai grija], primesti si produse de la avon dar nu in ultimul rand primesti si bani de ex daca aci comanda de 270 de lei primesti 54 de lei + produse.
cand vei deveni reprezentant odata cu catalogul vei primi un plic in care o sa iti spuna mai multe detalii despre asta.

sper ca ti-am fost de ajutor :*:* pupici

| missaly a răspuns:

Era sa uit daca nu ai 14 poti sa te inscrii pe numele mamei tale :*

| auraaaa123 a răspuns:

Buna eu am 12 ani si sunt reprezentant avon pe numele mamei sunt reprezentant de aproape 2 luni in prima campanie am facut de 160 lei si am primit un luci de buze un rimel si un lac de unghi multicolor in a doua campania am facut de 230 de lei si am primit un parfum in valoare de 75 lei CITY RUSH dezavantajele nu sunt marii probleme adica nu am avut probleme de genul asta clienti au fost destul de o.k si app parerea mea este sa te faci reprezentant avon daca vrei sa vorbim facebookul meu este laura badanau pup

| nutuxcristian a răspuns:

Daca te intereseaza o activitate in AVON, te voi sprijini si iti voi explica pas cu pas avantajele si cum sa profiti la maxim, in AVON! Suna-ma la orice ora la 0721144482

| Thunderwave_Adriana_1986 a răspuns:

Avantaje exista daca stii sa si profiti de ele.

Se castiga bani si bonusuri lunare daca te si implici.

Inscrieri se fac online aici -> http://mad.ly/signups/115664/join