anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce bauturi preferati? Ma refer in special la cele alcoolice, dar se accepta si altele. Daca puteti adapta raspunsul si in functie de sezon, cu atat mai interesant. Mi-a venit in minte intrebarea asta fiindca e atat de cald si mi-as dori sa fiu pe o terasa, la o bere.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Berea...

47 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

Berea, atat in sezonul cald cat si in cel rece. Dar cu o conditie, sa am companielaughing

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Indiscutabil, berea neagra foarte rece. Din pacate, tastaturii mele nu i-a placut; a trebuit sa o schimb dupa ce a "baut" juma' de pahar.

daniela
| daniela a răspuns:

Pai toamna mustul, iarna tuica sau vinul fiert, iar vara o bere rece si in orice sezon un pahar de Sangria pregatit cu multe fructe bine asezonate.

pupimik
| pupimik a răspuns:

Eu le cam dau pe tarii.Nu imi place bere si nici vinul.Cand e vorba de baut... vodka e cea mai buna prietena a mea laughing. Daca e chiar fooarte cald afara...beau cocktailuri

lolita
| lolita a răspuns:

Berea cu lamaie este preferata mea, ginul si la o mancare buna vinul.

miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

Eu prefer vinul rosu dar cu o conditie. Sa-l bea sotul meu.

| borsec a răspuns:

Pai prefer...berea cand stau la soare, martini cand sunt la club, si vin rosu cand sunt seara acasa.

| dulshe a răspuns:

Este o bere cu lamaie, e asa de buna, mie imi place fff mult

| lia a răspuns:

Whisky cu cola imi place, si sampania daca sunt cu o persoana de sex masculin big grin

| ioanaa a răspuns:

Un Redd's sau Salitos acum cand e cald afara. In club, prefer tequila (ador senzatia care o am dupa ce beau paharelul si mananc lamaie big grin). In rest nu prea consum alcool, dar si vinul e bun, cam doua paharele, mai mult s-ar putea sa fie "prea mult" laughing

| ioanaa a răspuns:

Bro, un paharel-doua rezist, dar la al treilea s-ar putea sa incep sa cant laughing La vin ma refer, ca de la tequila nu ma ametesc asa repede tongue

| ioanaa a răspuns:

Nu apuc sa sforai, daca ma iei cu tine, trebuie sa ma duci si acasa laughing Daca eu nu ma distrez, sa nu-ti tihneasca nici tie rolling on the floor

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Berea, in orice anotimp. Si ocazional, whisky.

| JustMeFlory a răspuns:

Sheridan's...si....berea Redd'sbig grin

| anonim a răspuns:

Nu consum de obicei, insa in general prefer vinul rosu, berea, si nu mai imi trece prin minte nimic deocamdata.chiar nu ma omor dupa asa ceva.

| anonim a răspuns:

@bro-ok. tu ii faci cinste cu whisky, iar mi mi-l plateste. ce spui, este bine? rolling on the floor rolling on the floor

| anonim a răspuns:

@ioanaa-abia astept sa te aduc acasa, nici o problema, ne vom distra impreuna.tongue

| anonim a răspuns:

@moony-si crezi ca daca doarme, nu ne va simti?winking
este imposibil. rolling on the floor rolling on the floor

| anonim a răspuns:

@moony-nu conteaza ca oricum vom intra pe rand.suntem mai rusinosi de fel. rolling on the floor rolling on the floor

| anonim a răspuns:

@moony-important este sa stii sa iti impui pozitia, daca nu, o vei accepta pe cea care imi convine mie. laughing

regis
| regis a răspuns:

Vinurile, in special albe, berea cand e cald (de preferat la halba, indiferent de marca), iar la nealcoolice Schwepps Bitter Lemon. Toate reci si din pahar.

| Mya a răspuns:

Nu consum alcool! Acum 2 saptamana m-am "ametit" din curiozitate, pentru prima oara impreuna cu o alta prietena.Totul ni se parea amuzant...eram cam "aiurea"si totusi eram constienta de ceea ce ziceam... Apoi cand m-am ridicat de pe scaun, am observat ca daca faceam miscari bruste, imi pierdeam echilibrul don't tell anyone Nu cred ca am sa repet curand aceasta experienta, desi, a fost amuzant!hee hee

| remus a răspuns:

Palinca, vinul produs in propria gospodarie, berea neagra si ielen pivo (sirbeasca) mai rar whisky Teachers.

| cristina_6456 a răspuns:

Lichior de ciocolata si suc de portocale rosii sau de grepfruit si lyche de la cappy e delicios

| moonY a răspuns:

Cola, reed's si vin

| moonY a răspuns:

Ioana, tu dormi si le acorzi lor intimitate. poate iese ceva.

| moonY a răspuns:

rolling on the floor va luati si voi o camera departata de a ei rolling on the floor

| moonY a răspuns:

Cre' ca nu vorbim aceeasi limba.sau incerci sa te departezi de la subiect. dar nu merge!

| moonY a răspuns:

rolling on the floor despre pozitii vorbesti cu altcineva, nu cu mine!