Indiscutabil, berea neagra foarte rece. Din pacate, tastaturii mele nu i-a placut; a trebuit sa o schimb dupa ce a "baut" juma' de pahar.
Pai toamna mustul, iarna tuica sau vinul fiert, iar vara o bere rece si in orice sezon un pahar de Sangria pregatit cu multe fructe bine asezonate.
Eu le cam dau pe tarii.Nu imi place bere si nici vinul.Cand e vorba de baut... vodka e cea mai buna prietena a mea . Daca e chiar fooarte cald afara...beau cocktailuri
Pai prefer...berea cand stau la soare, martini cand sunt la club, si vin rosu cand sunt seara acasa.
Un Redd's sau Salitos acum cand e cald afara. In club, prefer tequila (ador senzatia care o am dupa ce beau paharelul si mananc lamaie ). In rest nu prea consum alcool, dar si vinul e bun, cam doua paharele, mai mult s-ar putea sa fie "prea mult"
Bro, un paharel-doua rezist, dar la al treilea s-ar putea sa incep sa cant La vin ma refer, ca de la tequila nu ma ametesc asa repede
Nu apuc sa sforai, daca ma iei cu tine, trebuie sa ma duci si acasa Daca eu nu ma distrez, sa nu-ti tihneasca nici tie
Nu consum de obicei, insa in general prefer vinul rosu, berea, si nu mai imi trece prin minte nimic deocamdata.chiar nu ma omor dupa asa ceva.
@moony-important este sa stii sa iti impui pozitia, daca nu, o vei accepta pe cea care imi convine mie.
Vinurile, in special albe, berea cand e cald (de preferat la halba, indiferent de marca), iar la nealcoolice Schwepps Bitter Lemon. Toate reci si din pahar.
Nu consum alcool! Acum 2 saptamana m-am "ametit" din curiozitate, pentru prima oara impreuna cu o alta prietena.Totul ni se parea amuzant...eram cam "aiurea"si totusi eram constienta de ceea ce ziceam... Apoi cand m-am ridicat de pe scaun, am observat ca daca faceam miscari bruste, imi pierdeam echilibrul Nu cred ca am sa repet curand aceasta experienta, desi, a fost amuzant!
Palinca, vinul produs in propria gospodarie, berea neagra si ielen pivo (sirbeasca) mai rar whisky Teachers.
Lichior de ciocolata si suc de portocale rosii sau de grepfruit si lyche de la cappy e delicios
Cre' ca nu vorbim aceeasi limba.sau incerci sa te departezi de la subiect. dar nu merge!