anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce bauturi preferati? Ma refer in special la cele alcoolice, dar se accepta si altele. Daca puteti adapta raspunsul si in functie de sezon, cu atat mai interesant. Mi-a venit in minte intrebarea asta fiindca e atat de cald si mi-as dori sa fiu pe o terasa, la o bere.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Berea...

47 răspunsuri:
| andi a răspuns:

O bere...si aia rar o servesc...

Răspuns utilizator avertizat
| Onutzu a răspuns:

Berea si whisky cu red bull.

| prettyodd a răspuns:

Oriunde, oricand un Becks/heineken/peroni rece e bine primitbig grin.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Io sunt mai vegetariana, nectar de mango sau capsuni.am o fobie cu alcoolul, daca imi duhaneste cineva a alcool, ma apuca o stare de nervozitate(bineinteles explicabila)o fobie din copilarie care inca ma urmareste (un unchi care devenea foarte agresiv si dupa o bere). mai beau cate o bere cu lamaie, asta, ca sa imi anulez fobia.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Whisky, bere si colawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bere neagra si sampanie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Simplu URSUS rece la cutie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi plac mult cocktail-urile cu alcool gen tequila sunrise, pina colada, bloody mary.
Apoi.vin alb, whisky si ocazional vodkalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi plac mult cocktail-urile cu alcool gen tequila sunrise,pina colada,bloody mary.
Apoi..vin alb,whisky si ocazional vodkalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ioanaa pai dupa ce consumi paharelu' nici nu mai ai nevoie sa mai consumi alcool... deja esti prastie rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ioanaa iti fac eu cinste cu primul whiskey (si evident ultimul pe seara aia), pe urma ramin sa beau singur ca tu sforai rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai cu ce Emile, n-auzi ca banii ei sint la mine? Eu ce ce dreak crezi ca platesc rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te iau in circa nici o problema laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Berea vara, clar. Uneori vinul seara. Absintul in stari speciale, alaturi de "maestrii"hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Berea merge foarte bine vara, dar uneori cand este setea la maxim nimic nu se compara cu un pahar de apa minerala... in rest sucurile, tot vara bineinteles, cockteilurile atat alcoolice cat si ne, si iarna nu stiu vinu fiert, ciocolata calda...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Suc de merelaughing glumeam Berea frate!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In functie de sezon dar si de ocazie. De obicei beau apa plata cu lamaie.