anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce bauturi preferati? Ma refer in special la cele alcoolice, dar se accepta si altele. Daca puteti adapta raspunsul si in functie de sezon, cu atat mai interesant. Mi-a venit in minte intrebarea asta fiindca e atat de cald si mi-as dori sa fiu pe o terasa, la o bere.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Berea...

47 răspunsuri:
| Mya a răspuns:

Nu consum alcool! Acum 2 saptamana m-am "ametit" din curiozitate, pentru prima oara impreuna cu o alta prietena.Totul ni se parea amuzant...eram cam "aiurea"si totusi eram constienta de ceea ce ziceam... Apoi cand m-am ridicat de pe scaun, am observat ca daca faceam miscari bruste, imi pierdeam echilibrul don't tell anyone Nu cred ca am sa repet curand aceasta experienta, desi, a fost amuzant!hee hee

| moonY a răspuns:

Cre' ca nu vorbim aceeasi limba.sau incerci sa te departezi de la subiect. dar nu merge!

| JustMeFlory a răspuns:

Sheridan's...si....berea Redd'sbig grin

pupimik
| pupimik a răspuns:

Eu le cam dau pe tarii.Nu imi place bere si nici vinul.Cand e vorba de baut... vodka e cea mai buna prietena a mea laughing. Daca e chiar fooarte cald afara...beau cocktailuri

| anonim a răspuns:

@moony-important este sa stii sa iti impui pozitia, daca nu, o vei accepta pe cea care imi convine mie. laughing

| moonY a răspuns:

rolling on the floor despre pozitii vorbesti cu altcineva, nu cu mine!

| Onutzu a răspuns:

Berea si whisky cu red bull.

| prettyodd a răspuns:

Oriunde, oricand un Becks/heineken/peroni rece e bine primitbig grin.

lolita
| lolita a răspuns:

Berea cu lamaie este preferata mea, ginul si la o mancare buna vinul.

| andi a răspuns:

O bere...si aia rar o servesc...

| lia a răspuns:

Whisky cu cola imi place, si sampania daca sunt cu o persoana de sex masculin big grin

| cristina_6456 a răspuns:

Lichior de ciocolata si suc de portocale rosii sau de grepfruit si lyche de la cappy e delicios

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Berea vara, clar. Uneori vinul seara. Absintul in stari speciale, alaturi de "maestrii"hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Berea merge foarte bine vara, dar uneori cand este setea la maxim nimic nu se compara cu un pahar de apa minerala... in rest sucurile, tot vara bineinteles, cockteilurile atat alcoolice cat si ne, si iarna nu stiu vinu fiert, ciocolata calda...

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Indiscutabil, berea neagra foarte rece. Din pacate, tastaturii mele nu i-a placut; a trebuit sa o schimb dupa ce a "baut" juma' de pahar.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Suc de merelaughing glumeam Berea frate!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In functie de sezon dar si de ocazie. De obicei beau apa plata cu lamaie.