| Yurisa a întrebat:

Ce brand de paste preferați și ce formă vi se pare cea mai bună pentru gătit?

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Barilla.

| relian a răspuns:

Bradul care este mai de calitate, de regula italienii se pricep, asa ca branduri deale lor cred eu car fi mai bune.
Eu nu gatesc, maninc ce altii gatesc si am vazut ca multi folosesc paste italiene.
Romanii fac numai buleala, la mai toate laughing ca asa suntem noi.Am vazut cozonac facut de romani, ma refer de o fabrica ceva, iti vine sati bati copiii laughing sincer nu stiu cum pot vinde aia acele caricaturi de cozonaci, cine leo cumpara oare?

Nu au si ei asa un simti al calitati, am vazut asta si la fabrici de conserve, gen Raureni si alte desene animate, pai alea is produse? Vai de mama lor.
Au ajuns tari fara traditie sa faca pateuri, castravezi, gogosari conservati, asa cum faceau odata romanii, pe vremuri demult apuse, iar romanii acum spuni ca is niste incepatori de aia de nivel de gradinita, cam genul asta fac romanii produse.

Se pling producatorii romanii, vai noi facem vinuri bune, produse bune, poate cele mai bune si uitati vin din America de Sud cu preturi f mici, noi nu facem fata.Am luat vin de dealu mare, vai de mine, numai drojdie a ramas la fundul sticlei laughing asta in SUA, nu mai cumpar de la aia deloc.
Cotnari si Murfatlar da, Dealu mare sau care is pe acolo, buleala, pai ce eu beau cafea cu zat turceasca, sau beau vin limpede laughing
Putine firme in Ro serioase si sa faca calitate.
Lumea deja sa reorientat, nu mai tine cu cantitate, baga acolo ca merge, mai toti au inceput sa caute calitate, asa ca pe asta trebuie sa se bazeze careva daca vor sa supravietuiasca si sa faca bani.

| valimatei21 a răspuns (pentru relian):

Cu cine naiba ai făcut limba română?
Ai un limbaj de cocalar plin de greșeli gramaticale de preșcolar.

| anonimg a răspuns:

"Nota 11".

| alina2k18 a răspuns:

La Molisana pentru tagliatelle, sunt preferatele mele.
https://carrefour.ro/......9-14513784
In rest Panzani, Barilla.

| ReddY25 a răspuns:

Barilla,cele mai gustoase, recomand cu drag

| Cipi1212 a răspuns:

Orice brand de paste este bun.

| Mindfulness a răspuns:

Mi-am luat cu 4 lei și ceva paste de 500 g de la unicarm și a ieșit de zici că sunt paraziti ce ies din ochi. Failed total. Pastele de la Barilla sunt ok.

| KovacsB a răspuns:

La Molisana sunt ok și DeCecco.
Barilla e mai mult publicitatea de ele.