Eu folosesc Google Chrome.
Mozilla mi se pare ca merge foarte greu si ma enerveaza cateodata, Opera o foloseam dar acu se misca foarte greu si IE se blocheaza.
Asa ca iti recomand Googl Chrome
Eu folosesc cel mai mult opera dar si mozilla firefox este bun desi mie imi place mai mult opera.
Google Chrome. Mozilla nu imi place pentru ca zice ce jenant iar IE nu il mai folosesc de ani. Cat de Opera mie una imi merge incet.
Eu cel mai bine ma inteleg cu Mozilla. Google Chrome n-am incercat, IE se incarca greu de tot si Opera mi se tot blocheaza. Cu Mozilla n-am avut nici o problema pana acum. Incearca-le pe toate si vezi cu care te intelegi tu mai bine. Si cu care se intelege si calculatorul tau
edit: am instalat acum chrome si la prima vedere nu imi place. N-am gasit controalele. I'm Mozilla no1 fan for ever
Zic ca este mai bun Mozila deoarece downloadeaza si bine are si viteza buna.De exemplu la un download de-al meu mi-a luat 2 ore maxim si era un joc de 8-9 GB.Primesc fundita?
Spun ca cel mai rau este Internet Explorer fiind ca are viteza mica.La el un joc de 2GB am asteptat 3-4 ore.Era GTA San Andreas