| DarkSmile a întrebat:

Ce cadou am putea face noi (toata clasa) profesoarei de 8 martie? Tema cu florile e clar.Am vrea ceva special si original.Ne puteti ajuta?

6 răspunsuri:
| Florinaaaaaaaa a răspuns:

Stiu.ziceai mai sus de flori dar...
Fie ca e vorba de flori in ghiveci, fie de un buchet obisnuit, florile sunt intotdeauna un dar potrivit. Ele bucura intotdeauna si lumineaza o incapere prin frumusetea lor.
2. Bijuterii. Nu va lasati tentati de cadourile opulente. Chiar daca sunt niste cercei care va iau ochii, nu uitati ca poate profesoara in cauza nu are aceleasi gusturi. Fiti obiectivi si incercati sa va rezumati la lucrurile simple.
3. O esarfa e foarte potrivita oricui si intotdeauna necesara.
4. Ciocolata. O cutie cu bomboane este o bucurie atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici. Chiar daca profesorul nu se omoara dupa dulciuri, in mod sigur va avea pe cineva drag care sa se bucure de ele.
5. Un stilou frumos nu este niciodata in plus
7. Un ceas de calitate.
8. Un multumesc din suflet cred ca este cel mai frumos cadou pe care il poate primi un profesor - sau ceva simplu facut de elev (un desen/o poezie/o caseta audio cu ceva inregistrat de elev/o scrisoare/o fotografie/un mic obiect decorativ facut de elev).
9. O diploma cu titlul:cel mai bun profesor, iar pe spate urari din partea tuturor elevilor din clasa.
10. O poezioara inramata intr-o rama eleganta si o felicitare cu niste cuvinte scrise din suflet.
12. Un tricou cu poza clasei imprimata pe el.
3. Un album de poze in care fiecare sa-si puna poza si sa scrie cate un mesaj pentru profesor in dreptul pozei.
4. Un CD sau un DVD cu muzica sau filmul preferat.

Alte cadouri nu stiu... sper sa primesc funda happy bye

| CriminalăÎnSerie a răspuns:

Nu.
[blablabla]

| ღLiFeHaSMeAiNgღ a răspuns:

Ati putea sa-i faceti un cadou mai valoros, cum ar fi un inel din argint (depinde de cati bani aveti)...

| nini_4718 a răspuns:

Pai puteti sa ii luati un martisor mai special(gen o scoica care se deschide si este martisorul inauntru)