| BiaBella a întrebat:

Ce cadou ar fi potrivit pentru o mama implineste 39 de ani si ziua ei e Vineri deci vreau raspunsuri rapide, nu stiu ce sa cumpar nu e mandra niciodata de ce fac, si a zis sa nu ii lom cadou dar eu tot a fac!

Răspuns Câştigător
| Silvia a răspuns:

Cateva ideibig grin :
-un ceas de mana
-un parfum
-un bughet de flori
-o bratara de aur/argint
-o carte interesanta
-o bluza dragutsa
-un portofel
-o agenda si o floare
-cosmetice[oja, vopsea de par, fard de pleoape, ruj, fond de ten, creion, tus, rimel etc...]
-totosheibig grinbig grin
-o programare la manighiura-pedichiura
-etc.big grin

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa iti traiasca sa te bucuri de ea, daca este a ta, nu stiu cat banitzi ai, cred ca un buchet de flori ar fi suficient, daca-i stii masura o pereche de ciorapi cu model daca ii plac, sau ceva accesorii daca oarta (margele, cercei ), un portofel?

| titusfresj a răspuns:

Eu mamei mele in fiecare an i-am cumparat o floare in glastra(de vreo 5 ani incoace). E ceva ce ramane cu anii, creste precum un copil. e frumos. na. o ideebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un ghiveci frumos cu flori...si o felicitare cu cv dragut scris pe ea sau o rama cu o poza cu ea si cu restul familiei unde zambiti si sunteti fericiti.La Multu Ani! Mia

| BiaBella explică:

I-am luat o geamnta si un buchet de flori impreuna cu o poza multumesc de raspunsuri dar v-am spus nimic din ce fac eu nu e mandra sau surprinsa si suntem toti tristi eu, tata, sora.cryingsad