Poti sa faci o poza cu tine si cu ea. SA o inramezi si sa i-o dai.ar fii frumos. Acum poti sa ii dai multe obiecte care sa ii aduca aminte de tine. Eu i-am dat prietenei mele o bratara cu numele ei. Bafta :*
Salut! Alege tu : http://www.flu.ro/......teniei.jpg
Daca raspunsul meu te-a ajutat te rog funda!
Aaa pai ai putea sa ii dai un lantisor, bratara, parfum, haine, inel, ceva artizanat facut de tine, vreun bilet la un concert al trupei ei preferate sau la film, orice din plus, un ceas de mana, cosmetice si cam atat...pleasse fundita
Ar trebui sa-i faci ceva manual pentru ca are mai mult efect sau ceva care sa ii arati prietenia veche
O aduci la tine acasa si ea o sa vada pe patu' tau o inimioara mare mare din bombonele de ciocolata facuta de tine
... faceti-va bratarie la fel, va gradati initialele, sau faceti-va bratarile prieteniei (din ata, arata foarte fain).
O bratara a prieteniei sau un caiet in care sa scrii intamplarile cele mai amuzante sau cele mai emotionante pe care le ati trait impreuna iar apoi impacheteaza l frumos trebuie sa fie ceva care sa ii aduca aminte de cat de bune prietene sunteti prin cate ati trecut impreuna si cat de apropiate sunteti sper ca te am ajutat bafta
Pai poti sa o intrebi cam ce ii place sau daca sunteti prietene adevarata dai ceva din suflet
anonim_4396 întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: