O carte, o bijuterie, o bluzita, o rama, un album de poze, un stik de memorie pentru PC. optisprezece fire de trandafiri rozi si albi, un mamutoi frumos din plus, un machiaj de ten, depinde si ce crezi ca si ar dori sa primeasca. etc etc.
Vezi si u dc are nevoie sau ce-si doreste cel m mult. Daca sunteti prietene bune nu ai cum sa nu-ti dai seama. Un ceas frumos, bijuterii...sau ceva simbolic nu stiu, poza ei facuta puzzle, o rama cu o forografie q voi doua sau un album cu poze q voi.
Daca este o prietena ff buna...atunci sti destul de multe lucruri dsp eac cul prefera, poarta sau nu bijuterii etc.
sunt magazine speciale in care poti personaliza haine, accesorii, pernitze:X
sau ii poti oferii un ceas frumos, sau poate din intamplare cand va uitati intr o revista cv a vazut un lucru care4 ii placea si nu il are...sunt destul d multe posibilitati.bafta
Fiin prietene ta tu stii cel mai bine ce prefra ce stil are, ce. i palce sa primeasca ea
spre exemplu un ceas saun un parfum sunt destul de bune...sau un tricou personalizat, o rama tip carte care se deschide cu o poza cu tine si una cu ea, un inel spre exemplu pe care poti sa. l personalizezi si nu costa mult, sau jukrii de plus(un maimuoti maaare)...ai putea sa optezi si pentru niste haine dar nu cred ca ar inknta. o
fiind majoratul ei cred ca si.ar dori ceva trasnit si o amintire frumoasa cu okzia acestei zile
Yurisa întreabă: