| Samo a întrebat:

Ce cadou de zi de nastere ar fi mai potrivit pentru o fata?
Pentru o fata speciala...

9 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Un parfum

Un animalut de plus

Un buchet de flori

O ciocolata

O pisica adevarata

Niste papucei de casa

Nu imi mai vin idei.

| LifeFail a răspuns:

O floare.
Chiar daca nu pare mare lucru, o floare simboizeaza multe lucruri speciale.
Daca consideri o fata speciala, o floare e cea mai potrivita.

| Apy a răspuns:

Nu conteaza ce e daca ii adaugi o felicitare cu cateva urari si pareri despre ea, gestul conteaza.

| xNoOLiMiTsX a răspuns:

Consider ca nu are nevoie de un cadou, pentru ca, cadoul ei special este prezenta ta ^^

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai potrivit cadou, dupa parerea mea, ar fi o carte de gramatica a limbii romane si un semn de carte asezat intre paginile care prezinta ortrografia conjugarii verbului "a fi" la modul conditional-optativ.

| mario a răspuns:

Un vibrator, special.

| Andreea_2177 a răspuns:

Pentru o fata speciala... un cadou special nu? dai un search pe www.cutiuta-muzicala.ro

| Dorutzu_2552 a răspuns:

Cu un set de cercei cu cristale Swarovski nu cred ca poti da gres.

http://www.luxurygifts.ro/produs/1340/cercei-cu-cristale-swarovski-trade/

| pysoyashh a răspuns:

Un cadou potrivit ar fi un ursulet de plus... poate si cu o inimioara in brate in care sa ii pui un trandafir rosuu sangeriu :X asta ar fi dulce...sau o plimbare cu/fara prietenii vostri la o pizza sau depinde de buget.la un retaurant (de preferat mai multi, veti rade mai multwinking ) un medalion simbolic poate fi o varianta. ceva frumos sa contina ceva de dragoste poate daca ii sti masura la pantofi, ar fi o varianta foarte buna, dar fi atent la gusturile eiwinking sper ca te'am ajutat :X pls fundita big grin :* p. s la multi ani pentru ea happy