| diana2235 a întrebat:

Ce cadou ii poti face unui baiat?
Unei fete ii poti lua un buchet de flori indiferent de ocazie dar unui baiat?thinking

Răspuns Câştigător
| Veve :X a răspuns:

@DeeDee poate nu stie ce gusturi are baiatul la parfumuri :-s

cel mai potrivit cadou ( cel putin mie imi iese de fiecare data ) este o bratara happy aici nu poti da gresbatting eyelashes bine ca mai poti adauga o felicitare, o ciocolata sau chiar si un pupic asta`i partea a2abatting eyelashes

bafta :*

6 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

O carte bună sau muzica care ştiu că-i place.

| Corina a răspuns:

Depinde de ocazie si depinde daca tu esti fata sau baiat. Unele sunt cadourile intre baieti si altele intre un baiat si o fata. Da-ne ceva detalii si te vom ajuta.

| DeeDee28 a răspuns:

Un parfum happy

| diana2235 explică:

Eu sunt fata si nu ma refer la cei de 13 ani.
Nu e nimic urgent momentan, am pus intrebarea pentru a vedea ce raspunsuri primesc pentru ca parfumuri, carti, bratari.am mai oferit.Aici cred ca am gresit eu, trebuia sa pun intrebarea altfel poate primeam mai multe raspunsuri.mai exact, ce alte cadouri ati oferit in afara de acestea(la care probabil fiecare s a gandit sa le faca la un moment dat)? poate ceva mai practic sau mai deosebit. i have no ideathinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

II iei si lui o floare, si altceva bineinteles, un cd, o carte, nu stiu ce varsta are baiatul ca una cumperi la 13 ani si altceva la 20.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii ii poti lua un ursulet da nu orice asa unul mai sau ceva suport pentru lumanari(bine nu din alea ca a lu bunik)sau orice daca te iubeste i va place orice ii dai (nu conteaza cadoul conteaza cine il face)incearca ceva hazliu felicitari cu texte haioase... da asa ma gandesc ca baietilor le plac chestiile haioase si surprinzatoare poti incepe cu o gluma ca ai uitat cadoul sau ii spui ca ai vrut sa-i iei ceva scump(un scuterlaughing da nu ai mai gasit in magazin sau o masina incepe cu un text haios sau o gluma legata de cadou sau de ce sarbatoare e(Craciun ziua lui)afla ce actor ii place, ce muzica si foloseste citate din (adica daca ii place eddie murphy) spui: cum a spus eddie murphy in filmul ala...(ceva nu cont daca chiar a spus sau nuh ca doar acum nu stie toate filmele ) sau un cantec daca ii place puya poti spune :ii dau dreptate lui puya nu trag aer in piept trag fraieri in piept etc. adica eu asa fac love struck sper ca ai inteles ce vreau sa spun si ti-am fost de ajutor